Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,51 zł , zmiana od tamtej pory: -5,43%

@ kociołka

Dnia 2018-09-12 o godz. 13:51 ~Przyganiał_kocioł_ napisał(a):
> Mam na imię Marta. A ty garnku jak masz na imię ?
> W poprzedniej wypowiedzi użyłam tylko jednego przecinka i był on we właściwym miejscu.
> Natomiast nadużywania wielokropka nie cierpię. Jak bardzo ? Opisałam już to dawno temu na swoim blogu, do którego zresztą link podałam wcześniej.
>
> Czy możesz podać źródło twej teorii jakoby utarło się, że na forach nie używamy zasad polskiej gramatyki ?
> Czy może ono znajduje się wyłącznie w twojej głowie ?
> Czytuję różne fora. Pisuję na co poniektórych również. Jesteś jednak jedynym " przypadkiem", jaki uparcie twierdzi jakoby pisanie z diżej litery i kończenie kropką jest passe.
>

może i masz, kociołku, na imię Marta, nie interesuje mnie to...
ja nie mam zwyczaju podawania swego imienia...
w poprzedniej wypowiedzi, w bodajże drugim zdaniu, przed spójnikiem "a" - nie wstawiłaś przecinka i o tym pisałem...
więcej samokontroli i samokrytyki, kociołku... :D

nie interesuje mnie, czego nie cierpisz...
to, że coś opisałaś w rzekomo twoim blogu, to twoja sprawa - ciesz się tym, czytaj sobie na okrągło i bądź z siebie dumna... :D
tyle twojego...
nie masz obowiązku mnie czytać...

nie interesuje mnie, jakie fora czytasz, pisujesz i co tam znajdujesz - twój staw, twoje ryby...
nic mi do tego i nie licz, że przejmę się twoją opinią

poza tym zakłamujesz rzeczywistość, insynuując, iż ponoć uparcie twierdzę, jakoby "pisanie z diżej (nie czepiam się tej literówki) litery i kończenie kropką jest passe"...
to znowu taka sama twoja prawda, jak z tym przecinkiem, którego nie postawiłaś we wskazanym miejscu...

napisałem tylko, iż jest pisanie małymi literami na forach jest usankcjonowane uzusem językowym...
popytaj wujka googla, co to jest - może będziesz miała o czym napisać na swym blogu...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.