Forum Forex +Dodaj wątek

KNF===TMS===A ARTYKUŁ DZISIEJSZY

Witam Wszystkich czytających , z racji tej że wiecie juz kim jestem i dzięki dwóm artykułom które udało mi sie wywalczyć jestem wiarygodny chciałem kilka słów,zdań napisać. Dzisiaj został upubliczniony artykuł na temat KNF i TMS posłuchajcie jestem normalnym gościeM nie jakimś tam naganiaczem czy gońce(pionkiem)Z TMS ale kimś kto chce powalczyć z nimi majać dobre papiery na to i chce napisać --->poznałem naprawde pare wporzdku gości ktorzy grali u naszego BROKERA jakim jest PIERD.... TMS, i znam wiele histori ktore nie ujrzały i nie ujrzą światła dziennego ale ja o tym napisze w skrócie. Nie jest to tak kolorow BROKER jakim sie opisuje i jakim jest jak wejdzie sie na ich strone !! dla mnie są to pajace noszący garniaki i nie mających j...a...j poprostu im ich brakuje a to ze sie dorobili czegoś albo coś nic o nich nie swiadczy. Pewna osoba miala u tego brokera dyzo pozycji na oleju w dniu 15 stycznia (wariacja ) do tego miala pozcje na chf-pln gdy po rozwiazaniu kursu 1.2 zamkneli mu te pozycje na okolo 170 kola co za tym poszlo zamkneli mu pozycje na 5,43 widzialem papiery a z racji tej ze zabraklo mu kasy na koncie zamkeli wsystkie pozycjie na OIL. pisal skarki itd odpisali mu po paru miesiacach jak dla mnie (dramat) i wiecie co niby według nich były kursy nie rynkowe :D co dla mnie jest smieszne nie przywrocli mu pozycji zamknietych bo co ?? bo nie widza podstaw do korekty rachunku i wiecie co chf mu uznali ?! heh żenujace . Dlatego chciałbym zeby dla wszystkich była przestroga ten TMS posluchajcie oni sie beda tłumaczyć itd:) Ale dlaczego boja sie konfrontacji ze mna ?? z miła checia czekam na propozycje it a oni (szm...) nie chca :) czytajcie artykuł pozdrawiam

http://www.money.pl/gielda/wiadomosci/artykul/knf-wytyczne-forex,254,0,2093310.html