Wyciągasz stare moje posty z dawnych czasów.
Pisałem juz milion razy i powtórzę raz kolejny - fakt,że dostałem na IFY mocno i nie kryłem tego na forum. Trzymałem akcje za długo i tez przyznałem ten fakt !!
Wywaliłem wkońcu po 0,42 zł i nie żałowałem,choć ciężko jest gdy sprzedaje sie akcje z tak dużą stratą.Dołożyłem sporo kasy io grałem na róznych spółkach by odrobić straty z IFY. Poszukaj postów bo pisałem min o tym,że kupiłem VIC po 0,04 zł i zarobiłem niezle na tym papierze.Grałem na różnych papierach i odrobiłem wszystkie straty z IFY i dziś mógłbym kupić 20 razy więcej niż miałem akcji.
Nie żałuję dzis decyzji a Ty :"kognor" biedaczku,siedz i uśredniaj akcje IFY i napędzaj się dalej. Bierz miliony sztuk i niedługo zasiądziesz w RN IFY,razem z Tymoszką i resztą kombinatorków (haha)
Nie wyciągaj starych postów z dawnych czasów bo dziś róznimy sie tym,że Ty masz te akcje a ja gotówkę.To że brałem w debiucie to przeszłość i dziś mogę kupić duzo,dużo akcji IFY. Pytanie po co brać teraz jak poczekam na 0,05 zł i kupie za pare groszy , a nóz zarobie na dobra gorzałkę spekulacyjnie.
Kupuj perełke i napawaj się akcjami~! To dobra spółka poza szczegółem ,że nie wiemy czym się zajmują dzisiaj. Jeżeli wiesz czym się zajmują to olsnij akcjonariat i napisz czym IFY się zajmuje (poza dodrukiem akcji)?
OLSNIJ NAS "kognor" I NAPISZ - CZYM ZAJMUJE SIE DZIŚ IFY??????????????
W ostatnich raportach wyraznie napisał prezes,że Tymoszka nie przekazał dokumentów dortyczących początkowej działalności spółki.Więc czym się zajmują????
OLŚNIJ NAS !!!!!!!!!