Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  28,00 zł , zmiana od tamtej pory: 22,50%

Kilka słów prawdy

MDG to dobra i perspetywiczna spółka która pięknie się zapowiada. Dlatego kurs akcji na marzeniach urósł o kilkaset procent. I jak spółka spełni pewne warunki dalej będzie rósł. Na nieszczęście dla czarodziejów od rakiet i kosmosu już nie na marzeniach. Do dalszych dużych wzrostów spółka potrzebuje wyników i to w dłuższym czasie. Na teraz czeka nas sztorm. Będę wzloty pod trzydzieści może trzydzieści parę złotych i upadki, tu uwaga ja nie przekreślam poziomu 20-22 złote mimo że wielu będzie na mnie wieszać psy. Nie przekreślam też za dwa, trzy lata kursu z trzema cyframi przed przecinkiem.
Obecny kurs pokazuje że na tym pułapie nawet najwięksi fani spółki typu Piracik33 boją się wrzucić dodatkową kasę w akcje naszej perły. Czemu tak sądzę? Bo w ostatnich dniach każdy kto kupił by akcje za 100 tysięcy złotych szybko mógł wywołać wzrost na prawie 31 złotych.
Czemu najwięksi "obrońcy spółki" tego nie zrobili?
Bo wiedzą że nim będzie drożej, to będzie taniej.
I każdy może pisać, czarować to co chce, taka jest prawda.
Mam zapas kasy większy od tego czym chwalił się Piracik33 a zakupy dopiero ruszyły i ilość moich akcji wzrasta bardzo wolno. Z treści zamieszczonej powyżej wiadomo jakie są tego przyczyny.
Mnie stać na prawdę, ciekawe kogo jeszcz?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDICALG 0,00% 33,00 2026-02-23 17:00:00