Panowie
Z analizy raportow w mojej ocenie wynika iz
1. Emisja z pp odpada nie ma chetnego biura i zapewne zarzadu ma to na pismie tego zaden sad nie podwazy maja dla Pana X zapewne wydruki z korespondencji ze wszystkimi BM
2. Spolka potrzebuje srodkow do dlaczego funkcjonowania tego nikt nie podwazy w obecnej sytyacji
mozliwosci
1. Emisja bez pp po nwza na ktorym uchwala obnizenie kapitalu
2. Polaczenie z inna firma poprzez emisja dla nich akcji
Po wiem tak zarzad mojej ocenie ma oelne prawo do takich krokow i to zrobi wystarczy im 15 procent max 20 akcji na nwza zeby to prseprowadzic dlatego zapewne jest mosliww sprzedaz w najblizszym tygodnia lub dwoch nawet do milionow akcji z tego bedzie 300 tys tak potrsebnych spolce
Przpraszam za te bledy nie mam komputera
Wniosrk jeden panowie to donra spolka naprawde to nie jest bankrutem bo nie zatracila zdoonosci do zarabiania ale sadkusenie jest potezne i byc moze zarzadu zrobi to co tu napisalem
Ja ogladalem wywiad z prezesowi i mu ufam problem polega tylko na tym ze wycena tej spolki powinna uwzlednic zasluzenie i byc moze piwinni to byc pol milionow pln a nie poltora tym bardziej nie trzy
Jesli mam racje to bedzie zjazd w okolice 20 groszy Duzy obrotach i potem komunikacie o zmniejsseniu udzialow