Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,38 zł , zmiana od tamtej pory: 3 321,05%

kilka przemyśleń

O.jeb.alem tego śmiecia w piątek wiedząc co się świeci ( po tych dwóch info, hahahahaha q.wia), ze stratą 3,5k na tym śmieciu...tak tak, kiedyś byłem mocno nie w formie i to kupiłem (choć nigdy tego nie robię -ale się zdarzyło...) Jestem na tym wydaleniu psiego odchodu 3.5k w plecy, a ja strasznie nie lubię być w plecy!!! WQRWIA mnie to do szewskiej pasji, ale na tym czymś już po prostu nie mogłem! 224k przychodu na spólkę GPW, przecież to jest do żebraków, kim oni są? Toż to Togo etc... To ja jako biedak skromnie sobie przerzucam 75k po giełdzie w ciągu tygodnia, a to spółka która ponoć ma aktywa 10kk?? Śmiech na sali. Uj...bałem na tym moje 3.5k czekając co będzie po raporcie ale widząc te baranie newsy przed no to sorry.. Myślałem że w pon się ustawie na 0.33 odrabiając ale to nie ma sensu...ten śmieć jest wart 0,24 i po tyle sobie go kupię aby moje 3.5k nie było na waciki dla Pani prezes. PS. odwołaliście również emisję dla akcjonariuszy bo mi na koncie ta możliwość zniknęła w dniu 11.05 a była 05.05 do 06.06? Wy naprawdę myślicie, że po dwóch trefnych info się wzbogadzicie? PROSTACY!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00