Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,59 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Kiedyś MOI UKOCHANI PISOWCY zrozumiecie czym jest empatia, przebaczenie

Kto to jest urzędnik państwowy, MOI UKOCHANI PISOWCY?
To taki, który da się za nos prowadzić PO czy PIS? CHyba nie?
Dla mnie URZĘDNIK PAŃSTWOWY SŁUŻY NARODOWI I ODPOWIADA PRZED NARODEM! Oczywiście działa w ramach przepisów - ale wie, że służy Obywatelowi i NARODOWI POLSKIEMU!
Ja wierzę w Polskę! Polskę - która jest uczciwa, empatyczna, sprawiedliwa Może w taką Polskę o jakiej pisał Słonimski ( czasami w słabości jest siła - Pisowcy myślą, że są silni ale tak naprawdę nie mając żadnych zasad moralnych są bardzo słabi... ):

O Polsce słabej
Mówią o Polsce silnej. Już dziś liczą sztaby,
Jak ją ziemią okopać, oprzeć na bagnecie.
Lecz ja, wybaczcie, bracia, pragnę Polski słabej,
Ja pragnę Polski słabej, lecz na takim świecie,
Gdzie słabość nie jest winą, gdzie już nie ma warty,
Ryglów u bram i nocą dom bywa otwarty,
Gdzie dłoń nie utrudzona okrutnym żelazem
I gdzie granica wita tylko drogowskazem.
Antoni Słonimski

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IDEABANK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.