Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  68,40 zł , zmiana od tamtej pory: 8,19%

Katastrofa nr 284

albo 285, już tracę rachubę. Ta spółka to jeden wielki spadek. Spadało z 13 na 10, potem z 17 na 15, z 35 na 28, z 50 na 38, z 43 na 34, z 64 na 52, a teraz z 81 na 68. Jeśli coś pominąłem to przepraszam, tyle tych spadków, że zliczyć nie mogę. A to nie koniec, bo do komercjalizacji jeszcze trzy albo i cztery miesiące. Spółka chce szastać pieniędzmi na akwizycje. Skoro jeszcze nie skomercjalizowali, to pewnie nie mając siana i pójdą do bociana. Nie słuchałem wujków dobra rada żeby sprzedać to teraz się męczę. Po co mi były te nerwy? A teraz mówią, że co się espi ukaże to kolejna katastrofa. Siedzę tu od sierpnia jak głupi i biegam jak żymianin po pustym sklepie. Po co mi to było. Czuję się oszukany. Muszę sobie golnąć jeszcze jedno, bo się nie mogę doliczyć ile już na tej spółce jestem w plecy. Sprzedałbym jutro jak wujki radzą, ale kurna hasło do konta maklerskiego zgubiłem. Miałem zapisane wiecie na takiej karteczce z kartonu po wodzie spod ogórków, bo sobie lubię rano na kaca wypić. Zawsze nosiłem w kieszonce na lewym pośladku, a teraz nie ma. Musiała mi się przykleić do dziesięciu złotych jak za piwo płaciłem. Jakby który znalazł to dajta znać albo napiszta na forum razem z numerem klienta, bo też tam było zapisane. To wtedy sprzedam pkc w pierony i wreszcie będę miał spokój.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDINICE 3,35% 74,00 2026-05-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.