Irytuje mnie, że po latach zachwalania spółki teraz nie potrafisz napisać uczciwie choćby jednego zdania o tym, że się pomyliłeś i przeprosić, że byłeś ślepy na błędy spółki i wszelkie ryzyka i negatywne strony inwestycji w jej akcje. Stań teraz w prawdzie i weź na klatę swoje błędy jak prawdziwy facet. Na forum inwestycyjnym na discordzie chwaliłeś się, że kupiłeś co najmniej 12 tys. akcji Duality w lutym i marcu 2021 w okolicach 8 zł a nawet pisałeś o transakcjach bliżej 8,5 zł. Na tym samym discordzie do samej premiery broniłeś spółki i pisałeś, że wycena przy ok. 4 zł za akcje już uwzględnia katastrofę, więc zachowywałeś się jak ktoś kto został z papierem. Mogę dać linka do discorda i każdy sam może się przekonać lub screeny wpisów jqn, które zrobiłem jeśli sam zainteresowany będzie podważał moje słowa lub usuwał w pośpiechu wpisy na wspomnianym discordzie. Nigdy nie widziałem tam ani jednego twojego wpisu o sprzedaży akcji, a o kupnie informowałeś co do sztuki. Teraz krytykujesz i śmiejesz się z innych, ale czy potrafisz zaśmiać się sam z siebie? Prawda Cię wyzwoli.