Forum Giełda +Dodaj wątek
Szanowni koledzy i koleżanki też.
Jak widzicie dzisiaj nastąpił zwrot dawno przeze mnie oczekiwany. Czarna świeca z dużymi obrotami przerwała linię wsparcia. Jest to tz . prostokąt siły, tym razem skierowany w dół. Oczywiście ja nigdzie się nie wybieram, nie dezerteruję i chętnie czytam wasze wypowiedzi, a także wypowiedzi naszych gości trafiających tu czasowo.
Mam na myśli to forum i GPW.
Odpocznijcie teraz proszę, i trzymajcie się od rynku z daleka, ponieważ w tej chwili możemy mieć sytuację w której rynek powróci do długoterminowego trendu spadkowego. Moim zdaniem zaczynamy ostatnią piątkę spadkową fali A rozpatrując całą zniżkę w kontekście fal Elliotta.
Jeśli chodzi o Netię, to bardzo mocne wsparcie znajduje się tak jak już wspominałem
ciut poniżej trzech złotych, ale dopiero zachowanie kursu upewni mnie czy jest to wsparcie na tyle silne, aby rozpoczął się od niego ruch wzrostowy. Nie chcę mi sie obecnie szperać po notatkach, ale jeśli mnie pamięć nie myli to około 9 czerwca wypada
okno czasowe. Zawsze uważałem, że pomiędzy czasem a kursem istnieje odpowiednia zależność i korelacja. Oba te czynniki muszą się uzupełniać i synchronizować.
W każdym razie mojemu ewentualnemu motylowi zaczynają wyrastać skrzydła.
Chciałbym jednak dowiedzieć się od was szanowni koledzy, czy to moje pisanie do czegoś się przydaje czy też nie. Kto z was podjął za wczasu odpowiednie decyzje i teraz tak jak ja czeka na lepsze czasy ?
Dużo sukcesu życze wszystkim i serdecznie pozdrawiam
Chodzik Księżycowy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00