ponizej widze jakies niezrownowazone wpisy ludzi ktorzy ewidentnie nie maja pojecia o spolce albo probuja specjalnie zafalszowac obraz - jesli ktos mial jakiekolwiek watpliwosci/pytania co do spolki to trzeba bylo przyjechac i zadac pytanie na Walnym, gdzie zarzad rozwial wszystkie watpliwosci i odpowiedzial na wszystkie pytania ktore sie pojawily...
jakos osoby tutaj piszace sie tam nie pojawily, wiec ich gadanie nie ma zadnej wartosci...
z tego co ja uslyszalem to spolka jest zdrowa, jej majatek rosnie (dzis pojawila sie wiadomosc o sfinalizowaniu przejecia Expo Areny grubo ponizej wartosci, tez i Marywilska sie rozbudowuje), marze w tym roku rosna, spolka startuje samodzielnie do duzych kontraktow drogowych, a zakonczone budowy gdzie byly jakies konflikty z inwestorowami powinny zostac juz lada chwila rozliczone w sposob korzystny dla spolki...
obecny kurs akcji wydaje sie w swietle tego absurdalnie niski, zapewno tez i czesciowo przez to ze inwestorzy ktorzy nie przyjrzeli sie spolce wnikliwiej sa wystraszeni bzdurami wypisywanymi na tym forum...
zatem jesli ktos ma jakies konkretne pytania/watpliwosci to prosze je zadac ponizej w tym watku, a ja chetnie wedle mojej wiedzy na nie odpowiem...