Też mam akcje i też chciałbym na nich zarobić. Ale nie będzie to możliwe jeśli Zarząd nie będzie fer wobec akcjonariuszy. Jeśli te 50,5 miliona to akcje w Arena Ostróda to dlaczego nie było raportu o objęciu akcji - taka kwota przekracza 10% kapitałów spółki więc powinni raportować.
Co do ciebie to nie przekonałeś mnie całkiem. Wskaż mi w którym innym poście napisałeś, że Zarząd Jasno pisalem w innych postach ze zarzad nic na ten temat na Walnym nie mowil.
A zdanie: w kazdym razie kazde takie pytanie mozna bylo spokojnie zadac na Walnym gdzie Zarzad rozwial wszelkie tego typu watpliwosci/pytania akcjonariuszy... zostało napisane właśnie pod wyjaśnieniem dotyczącym 50,5 milionów - "rozwiał tego typu wątpliwości" to świadczy o tym że to nie Twoje dedukcje lecz odpowiedź Zarządu. No o ile Ty nie jesteś spośród tych osób i odpowiedzi udzielasz po pytaniu postawionym na forum , bo z Twego zdania: na to ten temat tez padly odpowiedzi podczas Walnego, wynika że praktycznie na wszystkie pytania postawione na forum Zarząd wcześniej odpowiedział przed ich zadaniem. Chyba że Ty masz gruntowną wiedzę i obeznanie że jesteś w stanie odpowiedzieć na każde pytanie, np. dlaczego puścili bez uprzedzenia raport 24 sierpnia a mieli puścić 25 sierpnia.