Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,28 zł , zmiana od tamtej pory: 92,19%

Innym zalecał KUPNO JSW i 16 zł, a sam sprzedał w panice...

kolorowy-wiatr wyl na cale forum jak opętany o 16 zl i pisał by kupować bez względu na to czy rośnie czy spada bo został przebity overbalance, a jak się zaraz po tym zaczęło walić to sam po cichu sprzedał w panice i dopiero w nocy o tym napisał twierdząc, że teraz JSW zaliczy nowe historyczne dno.
To taka farsa że nawet nie zasługuje na komentarz.

1.
Dnia 2016-02-09 o godz. 09:26 kolorowy-wiatr napisał(a):
> Mamy 9 lutego,...
> Ja natomiast dzisiaj chciałbym napisać kilka zdań na temat ,,formacji,, Rozstanie kochanków,,
> ... jest wybicie overbalance, które jak wiemy nastąpiło wczoraj.
> Chodzi w tym wszystkim o to, że przez ostatnie miesiące rynek jako całość i JSW jako spółka stanowili nierozerwalną parę razem podążając w jednym słusznie obranym kierunku. Teraz to się może zmienić i rynek dalej pozostanie w bessie, gdy tymczasem JSW zupełnie przestanie reagować na to co się będzie dookoła niej działo i podąży do góry pokazując rynkowi środkowy palec a nam sprawiając radość mini hossą, która to do końca kwietnia powinna osiągnąć poziom co najmniej 16 zeta.
>... Napisałem w tym wątku, że spodziewam się tu formacji Wąskiej Wysokiej Flagi i całkowicie to podtrzymuje.
> Dla tych co do mnie e-maile piszą bezpośrednio, czytają forum a nie chcą uczestniczyć w tych przepychankach, powiem jedynie, zbiorczo odpowiadając na wasze pytania ,,czy już sprzedawać,,
> Przybić nogi do podłogi a dłonie do blatu stołu. Podnosić stop lossa i trzymać się od klawiatury laptopa z daleka.
> kolorowy wiatr
> bez wątpienia jeden z najlepszych analityków technicznych na forum Bankiera

https://www.bankier.pl/forum/temat_rozstanie-kochankow,19659067.html

2.
Nowy wątek 9 lutego 
Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*] 2016-02-09 23:57  
Rynek zrobił mi psikusa i zmusił do sprzedawania akcji.
...Mam dla was jeszcze jedną niespodziankę, a mianowicie jednego możecie być pewni, że po czymś takim, kiedy rynek nie zachowuje się w sposób przeze mnie przewidziany, analizuję to co się stało i szukam rozwiązania.
...Wiec co zrobić może ?
Zapewne zwoła na naradę trzech wodzów indiańskich, niech powiedzą, co się stanie.
Ja ich wysłuchałem i wiem, że akcje JSW ustanowią nowe historyczne dno, a to już bardzo ważna wiadomość dla inwestorów.
Następnie rynek zachowa się zgodnie z moimi wcześniejszymi założeniami.
No to do jutra, jutro też jest dzień
kolorowy wiatr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
RONSON -0,81% 2,46 2022-02-11 13:19:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.