kolorowy-wiatr wyl na cale forum jak opętany o 16 zl i pisał by kupować bez względu na to czy rośnie czy spada bo został przebity
overbalance, a jak się zaraz po tym zaczęło walić to sam po cichu sprzedał w panice i dopiero w nocy o tym napisał twierdząc, że teraz JSW zaliczy nowe historyczne dno.
To taka farsa że nawet nie zasługuje na komentarz.
1.Dnia 2016-02-09 o godz. 09:26
kolorowy-wiatr napisał(a):
> Mamy 9 lutego,...
> Ja natomiast dzisiaj chciałbym napisać kilka zdań na temat ,,formacji,,
Rozstanie kochanków,,
>
... jest wybicie overbalance, które jak wiemy nastąpiło wczoraj.> Chodzi w tym wszystkim o to, że przez ostatnie miesiące rynek jako całość i JSW jako spółka stanowili nierozerwalną parę razem podążając w jednym słusznie obranym kierunku. Teraz to się może zmienić i
rynek dalej pozostanie w bessie, gdy tymczasem JSW zupełnie przestanie reagować na to co się będzie dookoła niej działo i podąży do góry pokazując rynkowi środkowy palec a nam sprawiając radość mini hossą, która to do końca kwietnia powinna osiągnąć poziom co najmniej 16 zeta.>... Napisałem w tym wątku, że spodziewam się tu formacji Wąskiej Wysokiej Flagi i całkowicie to podtrzymuje.
>
Dla tych co do mnie e-maile piszą bezpośrednio, czytają forum a nie chcą uczestniczyć w tych przepychankach, powiem jedynie, zbiorczo odpowiadając na wasze pytania ,,czy już sprzedawać,,> Przybić nogi do podłogi a dłonie do blatu stołu. Podnosić stop lossa i trzymać się od klawiatury laptopa z daleka.> kolorowy wiatr
> bez wątpienia jeden z najlepszych analityków technicznych na forum Bankiera
https://www.bankier.pl/forum/temat_rozstanie-kochankow,19659067.html
2.Nowy wątek 9 lutego Autor:
kolorowy-wiatr [89.68.99.*] 2016-02-09
23:57 Rynek zrobił mi psikusa i
zmusił do sprzedawania akcji.
...Mam dla was jeszcze jedną niespodziankę, a mianowicie jednego możecie być pewni, że po czymś takim, kiedy rynek nie zachowuje się w sposób przeze mnie przewidziany, analizuję to co się stało i szukam rozwiązania.
...Wiec co zrobić może ?
Zapewne zwoła na naradę trzech wodzów indiańskich, niech powiedzą, co się stanie.
Ja ich wysłuchałem i wiem, że akcje JSW ustanowią nowe historyczne dno, a to już bardzo ważna wiadomość dla inwestorów.
Następnie rynek zachowa się zgodnie z moimi wcześniejszymi założeniami.
No to do jutra, jutro też jest dzień
kolorowy wiatr