Oczywiście kolejne kółeczko udane na TAO więc nie śmiem się z tym nie podzielić z moim przyjacielem i jednocześnie moim fanem technikiem-at :):):))
Niestety wróciłem dziś rano z dalekiej delegacji z kraju i miasta w którym w tamtym roku wrzucałem zdjęcia na forum jak technik-at się śmiał coś o szparagach. Nie miałem wiele czasu w ostatnich kilku tygodniach bo wdrażałem u klienta projekt by na koniec października wystawić końcową fakturę. Wszystko się udało, faktura wystawiona, teraz tylko kilkanaście dni na przelew :):):)
Zdjęcia mam jak mnie ładnie technik-at poprosi to mogę wrzucić, ale naprawdę musi mnie ładnie poprosić :)
Jutro święto więc musiałem zjechać by rodzinie przykrości i powodów do marudzenia nie robić a miałem ochotę zostać cały weekend bo nie lubię tych tłumów na cmentarzach :(.
W ciągu kilku dni jak się sytuacja uspokoi to znów wrócę na forum się zresetować i pośmiać z wpisów niektórych martwiących się o mnie i o spółkę której przecież ABSOLUTNIE nie chcą mieć i ponoć ABSOLUTNIE was nie interesuje.
A dla zainteresowanych INVENTIONEN przypominam jak wygląda budynek jaki ma spółka i on sam jest warty ponad 4 x więcej niż obecna wycena na giełdzie.
https://zapodaj.net/plik-rVXImQE2W5