Forum Giełda +Dodaj wątek

... i po walnym

ktoś był. Może ktoś analizował uchwały?

ja pobieżnie przeczytałem bo i tak nie bardzo znam sie na Statutach spółek
Zaintreresowały mnie dwa punkty :

W § 16 ust. 2 skreśla się dotychczasowy pkt. 6 Statutu Spółki o następującej treści:-------
„6) wyrażanie zgody na tworzenie oddziałów Spółki w kraju i za granicą,”-----------------------
§ 5
Dotychczasowe pkt. 7 - 9 w § 16 ust. 2 Statutu Spółki otrzymują odpowiednio nr 5 - 7.-
§ 6
W § 16 ust. 2 skreśla się dotychczasowy pkt. 10 Statutu Spółki o następującej treści:------
„10) zatwierdzanie propozycji Zarządu dotyczących połączenia Spółki z innym podmiotem, podziału Spółki lub jej przekształcenia,”----------------------------------------------------------------
§ 7
całość tu:
http://gielda.onet.pl/mieszko-tresc-uchwal-podjetych-przez-nwza-w-dniu-1,18886,41384,1,komunikaty-detal

pozdrawiam

• ... i po walnym Autor: ~akcjonariusz

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MIESZKO 0,00% 3,95 2014-11-25 17:00:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.