Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  14 315,00 zł , zmiana od tamtej pory: 27,94%

Hej,hej short napada

Do okoła panikarzy gromada,
Hej, hej short atakuje, żadnej litości nie czuje.

Wszedłem przy 14,850 myśląc ze to już, było zaczekać jeszcze kilka dni.
Teraz jest idealny moment na zakup bo wskaźniki konsumpcji szoruja po dnie. 
Niby jest słaby konsument a w sklepach cały czas ruch. Czyli może byc tylko lepiej,
Akcje bede trzymać nawet jak spadną na 13k, taki urok boczniaka
Lpp to firma z mojego miasta znajomi tam pracują nie słyszałem żadnej negatywnej opinii z wewnątrz.

Tymczasem wycena w rekomendacji spada z 21 na 18 na chwile przed raportem, czy taka wycena nie powinna być robiona po ?
Jaka w tym jest logika?

Jedno muszę przyznać życie z shortem to niesamowita przygoda XD

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LPP 0,69% 18 315,00 2025-09-15 17:02:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.