To samo było na Gancie tak manipulowali kursem ,żeby ludzie uwierzyli ze spółka wyjdzie z kłopotów a potem wyjście całkowite i rezygnacja członków zarządu a indywidualni zostali z niczym bo syndyk będzie oddawał w pierwszej kolejności skarbowi państwa potem wierzycielom instytucjonalnym potem pracownikom ( dla których już braknie kasy i nic nie zobaczą) a na samym końcu jak jeszcze coś zostanie posiadaczom akcji ale oczywiście nic nie zostanie ... Tak się bankrutuje na GPW jeszcze Mazgaj parę milionów uratował i nie będzie ponosił odpowiedzialności swoim prywatnym majątkiem ...można rzec KLASYK...
Ale przyznam się wam ,że na Gancie trochę straciłem i się nauczyłem ...co prawda zainwestowałem mały procent swojego portfela ale jednak straciłem i to boli...
Proponuje wam ENERGE ma tam 100% portfela i jestem już do przodu prawie 20%.. Jak wejdziecie tam na forum to zauważycie jak trole działają odwrotnie tam cały czas piszą ,że będą spadki a kurs ciągle idzie do góry i myślę ,że do czerwca będzie grubo.. Pozdrawiam myślących :) i wyciągających wnioski