Wzrosty zaczęły się wraz z publikacja raportu - kolejnego z plusem - i tylko to było ich powodem - nie plotki i bajdurzenia co niektórych zasłyszane z ulicy
Drugi dzień z rzędu zwalanie kursu nie jest zakończone powodzeniem - normalnie - jeszcze kilka miesięcy temu lizali byśmy po takich akcjach rany gdzieś na poziomie 6 zeta i bajdurzyli o tym że znowu przespaliśmy szczyt
Jutro koniec miesiąca i koniec kwartału czyli ostatnia szansa dla cwaniaczków by wyrysować świeczki takie jakie chcą - czyli nie napawające graczy technicznych optymizmem
Ktoś potrzebuje infa to niech ruszy tyłek do Katowic - ja mam za daleko i sprawdzi czy Cargo się już wprowadziło do Reinhold Center czy nie
Kolejne pewne info to kolejny kwartalny za półtora miesiąca i prawie pewne jest że będzie to kolejny kwartał na plusie czyli taki sam zyskowny rok
Ktoś chce szybko zarobić niech szuka okazji dalej ja siedzę tu nie dla szybkiej ale dla pewnej kasy i nudzi mnie już studzenie co kwartał emocji bo nie skoczyło o 100% - sam niestety czasami daje się im ponieść i mnie to wkurza bo tylko marnuje sobie czas nimi
Dwie pewne rzeczy to to że spółka diametralnie zmieniła w tym roku charakter - z wirtualnego dewelopera mającego tylko plany, na firmę która zrealizowała już rzeczywiste projekty i zaliczyła z tego powodu realne i znaczne zyski. A po drugie patrząc na wszystkie wskaźniki wciąż jest tania - nie wierzycie to zainwestujcie w Marvipola i sprawdźcie jego wskaźniki
Bądźcie pozdrowieni