Nie wiem w jakim celu kilka osób pisze non stop o spadkach itd. Każdy z nas wie akcjonariuszy,że spółka jest mocno niedowartościowana i cena jest za niska. Wiele osób zapewne trzyma akcje kupowane z debiutu tej spółki i ma spore straty (wirtualne narazie).Póki nie sprzedaje akcji ,nie ma strat ! Kilku osobom udało sie kupić pare akcji od 5 zł i teraz wywaliło i liczy na kolejne spadki by powtórzyć te same scenariusze na 5 zł.
Wykorzystuje się brak popytu do wyśmiewania się z akcjonariatu,który kupował na górze i i cały czas pisze się o spadkach jakby ta spółka była przewartościowana.Ja wiem,że każdy by chciał kupić znowu po 5 zł ,ale spójrzmy realnie na sprawę- WXF warty jest dużo,duzo wyżej. Nie wiem dlaczego nikt nie kupuje tej spółki,naprawdę mnie to zastanawia. Zero popytu i do głosu dochodzą ci,co zwalają groszami i biorą ludzi nas wytrzymałość czasową.Liczą,że wkońcu ktos nie wytrzyma ciśnienia i odda swoje akcje. Moim zdaniem lepiej by spółka stała w miejscu niż bawic sie groszami i próbowac zwalać kurs.Jestem przekonany też,że ci co mieli już sprzedać (kupowali po 5 zł) to to zrobili już i zauwazam kolejne próby na siłę zaniżania kursu.
Nie oddawajcie akcji kochani,niech się bawią dalej po te 100, 200 szt akcji.Jestem przekonany,że dopiero gdzies na poziomie 25 zł kurs sie ożywi i handel wróci do "normalności".Nikomu do tej ceny nie opłaca sie sprzedawac akcji i macie tego pełna świadomość. Szkoda tylko ,że zarząd nic nie robi by podawac jakieś fajne niusy.
Pomogło by to kursowi,a tak mamy marazm i posmiewisko giełdy.
Mam przygotowane środki na wypadek zwalania kursu,więc niech próbuja dalej. Chętnie dokupie sporo akcji i naprawdę wisi mi na ile to zwalą. Dla mnie osobiście liczy się cena z debiutu. Ciekawi mnie tez tylko to ile zostało jeszcze akcji tym kolesiom do wywalenia?
Kurs nie może drgnąć ani na milimetr.Czemu nikt tego nie chce kupowac???Powiedzcie mi proszę