Forum Giełda +Dodaj wątek

fredzio- do akcjonariatu WXF !!!

Nie wiem w jakim celu kilka osób pisze non stop o spadkach itd. Każdy z nas wie akcjonariuszy,że spółka jest mocno niedowartościowana i cena jest za niska. Wiele osób zapewne trzyma akcje kupowane z debiutu tej spółki i ma spore straty (wirtualne narazie).Póki nie sprzedaje akcji ,nie ma strat ! Kilku osobom udało sie kupić pare akcji od 5 zł i teraz wywaliło i liczy na kolejne spadki by powtórzyć te same scenariusze na 5 zł.
Wykorzystuje się brak popytu do wyśmiewania się z akcjonariatu,który kupował na górze i i cały czas pisze się o spadkach jakby ta spółka była przewartościowana.Ja wiem,że każdy by chciał kupić znowu po 5 zł ,ale spójrzmy realnie na sprawę- WXF warty jest dużo,duzo wyżej. Nie wiem dlaczego nikt nie kupuje tej spółki,naprawdę mnie to zastanawia. Zero popytu i do głosu dochodzą ci,co zwalają groszami i biorą ludzi nas wytrzymałość czasową.Liczą,że wkońcu ktos nie wytrzyma ciśnienia i odda swoje akcje. Moim zdaniem lepiej by spółka stała w miejscu niż bawic sie groszami i próbowac zwalać kurs.Jestem przekonany też,że ci co mieli już sprzedać (kupowali po 5 zł) to to zrobili już i zauwazam kolejne próby na siłę zaniżania kursu.
Nie oddawajcie akcji kochani,niech się bawią dalej po te 100, 200 szt akcji.Jestem przekonany,że dopiero gdzies na poziomie 25 zł kurs sie ożywi i handel wróci do "normalności".Nikomu do tej ceny nie opłaca sie sprzedawac akcji i macie tego pełna świadomość. Szkoda tylko ,że zarząd nic nie robi by podawac jakieś fajne niusy.
Pomogło by to kursowi,a tak mamy marazm i posmiewisko giełdy.
Mam przygotowane środki na wypadek zwalania kursu,więc niech próbuja dalej. Chętnie dokupie sporo akcji i naprawdę wisi mi na ile to zwalą. Dla mnie osobiście liczy się cena z debiutu. Ciekawi mnie tez tylko to ile zostało jeszcze akcji tym kolesiom do wywalenia?
Kurs nie może drgnąć ani na milimetr.Czemu nikt tego nie chce kupowac???Powiedzcie mi proszę

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WARIMPEX 2,95% 2,44 2025-11-28 13:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.