Wyjść ze spółki?- no cos Ty ! Mam zamiar wyjść po cenie wyższej niż z debiutu i wiem,ze kiedys tak sie stanie.Spółka jest mocno niedowartościowana i nie kupiłem by wywalac za dwa dni. Kupiłem na kilka lat,ale jak widzę co się tu dzieje to mam wrażenie,że według wszystkich jest za drogo skoro nikt nie kupuje tego. Najwidoczniej czekaja ponownie na cene 5 zł ,może niżej (hahaha).Sam się wtedy obkupie sporym pakiecikiem. Kto wie,może zrobia mi koledzy niespodzianke i zwalą na te 5 zł. Trzeba kochac takich graczy,którzy wywalają tak nisko.Zarząd tez dba o kurs spółki i o akcjonariat, bardzo dba. Stara się jak może (buhahaha).
Osobiście kupiłem trochę i nie wnikam na ile to zwalą,ale warto zostawić troche gotówy bo byc może zwalą to niżej i się obkupie niżej.Według mnie cena 8,50zł to i tak zarąbista cena do kupna no ale widac dla innych za drogo. Skoro za drogo, to trzeba być w wierze ,że zwalą niżej sobie i warto kupić. Sam już nie wiem ile dla akcjonariatu warta jest ta spółka skoro nikt tego nie kupuje. Widac mocno za drogo.