to był bardzo udany tydzień dla waloru .... z bardzo udanym finiszem .. w poniedziałek nastąpi zderzenie z realną rzeczywistością nazywane raportem kwartalnym, które nie ukrywam bardzo mnie ciekawi, a konkretnie rozegranie tego przez "panów spółdzielców" ..:) :) którzy w ciągu miesiąca (pewnie z niewielka pomocą ulicy) przemielili więcej akcji niż jest w wolnym obiegu czyli wolumen miesięczny osiągnął 580 tys szt ( w wolnym obiegu sumując wszystkie akcje funduszy jest 542 tys) i nikt nie osiągnął ponad 5 % w WZA ( 86 tys) wiec kto te akcje kupował .. ?? pewnie duch .. :) :) a dokładniej pera słupków tak aby żaden na koniec sesji nie osiągnął ponad 86 tys wiec komunikacja była bardzo sprawna ..:) :)
co do mojej osoby to zacytuje ostania wypowiedź bo nic sie nie zmieniło :
":) :) anooo to fakty kolego Bart ..:) :) .. ale niestety na poziomie 34 - 35 moja gra na tym walorze sie kończy bo tu mam solidny opór plus nastąpiło domknięcie luki spadkowej z feralnego raportu za rok 2018 ( zawieszenie spółki) kolejny poziom do pokonania to 44 - 46 dla mnie stanowczo za wysoko na tak rozbujanych wskaźnikach plus oczekiwany raport kwartalny ..a ja bardzo nie lubię ich raportów ani kwartalnych ani rocznych bo tam sa cyferki a nie obietnice... lubię kupować plotki i sprzedawać zanim padną fakty ..:) :) "
jak widać jednak poziom został osiągnięty "koledzy" postawili na swoim ..:) :) osobiście poobserwuje poniedziałek i wtorek z boku po czym decyzje podejmę pewnie w środę czy dalej bawić się na tej "zabawce" czy jednak poczekać nadal z boku ...
zakładam że nasze czapeczki zgodnie z nową swoja tradycją raport podadzą przed sesją więc fakty powinny zostać wyłożone już przed poniedziałkową rozgrywką ... ale może mnie zaskoczą oni to lubią :) :) :)