Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  39,30 zł , zmiana od tamtej pory: -93,84%

Re: finisz ... czy jednak nie .. ??? :) :) :)

Dnia 2020-07-01 o godz. 20:08 ~Gracz napisał(a):
> Ghost, jakiś kolega na forum DDistance wkleił coś takiego: https://imgur.com/a/cLiKIc0 . Powiedz mi, z calym szacunkiem do AT, czy z kresek jestes w stanie rozrysowac kurs CDP z czasow przed Wieskiem 3 do dnia dzisiejszego, zeby zrobic tak duzy mnożnik? Bo ten koles uwierzyl po prostu w rozwoj spółki, kupił kilka tysi akcji za 44 kilo i dzis ma prawie półtorej bańki. Po okolo 6-7 latach.

gość mega twardojajeczny :) :) INWESTOR przez wielkie IIIIII :) :) jeśli ten wydruk jest prawdziwy oczywiście :) :)
a konkretnie to miał bardzo duży fart w dobrym czasie wszedł i nie natrafił na prawdziwą KOREKTĘ 
powiem Ci że wejście w pozycję - zakup to zaledwie 20 - 30% sukcesu 70 % to wyjście z pozycji bo dopiero ten moment daje Ci prawdziwy zysk - ekran zniesie wszystko

ja mam zbyt duży bagaż doświadczeń na karku ..trudno się zapomina lata 2007 - 2009 :) :) gdy po włączeniu notowań rano na otwarciu widzisz - 10 % i mówisz sobie "luzik dziś tylko - 10 % mam jedną z mocniejszych spółek bo reszta otworzyła się na - 20 % ..:) :) i takie zdarzenie spotykają Cie np. 2 - 3 razy w tygodniu .. :) :) widziałem widły dolne na kontraktach i arkusz zleceń na kupno z 5 - 7 pozycjami dalej pusto ... :) :) widziałem pusty arkusz zakupu na kontraktach na SP500..... DAX który opadł 600 pkt w 5 minut a 30 pkt to było 100% zysku lub straty w tamtym czasie ....w 5 minut ludziom pozamykało rachunki + musieli dopłacić sporo do depozytu bo otwarcie po równoważeniu było na tak niskim poziomie ....miałem znajomych którzy z pozycji zyskownej ponad 100 tys zł na kontraktach zjeżdżali na minus licząc na to ze odbije
dlatego nauczyłem sie grac zgodnie ze swoją zaplanowana strategią - określony limit straty - określony limit zysku po którym zamykam pozycję ... dla mnie liczy sie to co mam w kieszeni a nie w cyferkach na ekranie

moje początki to 2001 - 2002 jak popatrzysz na FW20 to wjazd z 1100 pkt na 3900 po czym zjazd na 1300 i wjazd do 2800 później przerwa paro letnia aż do 2016 - skupiłem się na firmie (zbyt duzo problemów sie narobiło i brak czasu plus psychika niestety mocno nadwątlona grą na cfd DAX i SP500 ) ..

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TBULL 0,00% 2,42 2026-05-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.