Kontrakty i indeks na wig 40 od kilku dni na plusach, a spółka krętacza ( być może nawet ......oszusta?) albo na niezmienionym poziomie,albo na MINUSIE. Strach się nie bać, czekając na sesje na której indeksy i kontrakty będą na czerwono, a że będą ( prawo giełdy) ,to chyba jasne ?!. Do jedynki z przodu wrócicie z hukiem i to niebawem, macie to, jak w banku. Współczuję wszystkim ględzącym ( dali widać wiarę kłamcy) coś o wychodzeniu spółki na prostą, coś o zwiększających się przychodach ( nie mając pojęcia o stratach ) , coś o Komi, które Centek nigdy ( jestem tego blisko pewności) nie uruchomi, o spółkach ( zależnych i córkach ) z których korzyści także nigdy, podejrzewam nie będzie. Jedynie co będzie, a tego jestem PRAWIE pewien ,to wielkie wyrolowanie akcjonariuszy przez krętacza i jego przydupasów. Centek to zeszmacona spółka, która prawdopodobnie nigdy z "kolan " się nie podniesie. Jestem gotów przyjąć każdy zakład, że szybciej krętacz ogłosi upadłość spółki, niż Centek osiągnie cenę akcji powiedzmy...... 1 zł. Pozdrawiam rozsądnych, optymistów chcących swoimi pozytywnymi o Centku wpisami omamić niewtajemniczonych, poznamy niedługo po wykrzywionych z płaczu i żalu.........gębach .