Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  15,48 zł , zmiana od tamtej pory: 15,37%

emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG

Pisałem że nie idpowiadam indywidualnie tylko piszę wpisy na forum ale ma Pan/Pani racje może trochę nieładnie z mojej strony bo nieodpowiadałem na większosc @ ...dopiero jak byłą możliwość udzialu w videokonferencji z Orlenem obdzwanialem myśląc że wszyscy czynnie lub biernie mogą brać udział w tej videokonferencji .Zaczołem od osób z największą iloscią akcji z zgłoszeń ....pozniej mi wyjaśniono że tylko 5 osób więc przerwałem i wysłałem @ do każdego chyba z ponad 10 tys akcji aby jeśli czuje sie na siłach aby czynnie uczestniczyć w tej videokonferencji to wysłał @ do ~arskiozan
Ostatniego @ dostałem 5 listopada jeśli wysłał Pan/Pani wcześniej to zapewne jest w bazie danych / opublikuję według jakiegos kryterium np 1 i ostatnia litera z @ wszystkie @ wtedy każdy będzie mógł sprawdzić .

Na Porozumienie jest Nas za mało będziemy nieformalną grupa które może podjąć jakieś działania / jeśli ktoś ma konkretne propozycje może pisać publicznie .Z działaniami bezkosztowymi czy małokosztowymi nie problem ..ale z kosztownymi inicjatywami stoimy przed dylematem kto to ma finansować .

Ogólnie może nic nie trzeba bedzie robić bo działania Orlenu same spowodują wzrost kursu ...ale gdyby tak nie było i ponownie chciano by zaproponowac działania niekorzystne dla akcjonariuszy drobnych to juz teraz zbieram bazę danych aby jak bedą chętni rozpocząc dzialania prawne ....Chciałbym aby wszystkie osoby to stp tysięcy nie ponosoły żadnych kosztów a pozostale osoby współfonansowały wydatki na realizacje określonych pomysłów nawet im więcej akcji tym większa składka / oczywiście nie dla mnie tylko dla prawników których wybierzecie / można zrobić refundacje zwrot z 1,5 % z Pitu / tam gdzie teraz GG ma konto pobierają 10 % prowizji za umożliwienie wpłat chyba że znajdziemy sponsprów / pomysł bedzie realizowany jeśli w glosowaniu uznacie go za wartego realizacji / Oczywiscie GG też chyba jakieś działania podejmie ale zawsze dwa pozwy to lepiej bo dużo zależy nie od argumentów tylko od skladu orzekającego .Możemy włączyć się bezkosztowo lub z małym kosztem / doradztwo prawne czy ala wiedza osoby biegły rewident/ w okrągłym stole tak aby dzialania które chce podjąć Orlen były bardziej korzystne dla drobnych ale tutaj jest potrzeba zrozumienia z drugiej strony .Może opłacimy rekomendacje płatną ...W jednym z wątków rozpowszechniałem analizę / wycenę jednego z akcjonariuszy jeśli nie jest w GG może Nas wesprze bo w ewentualnym pozwie lepiej wygląda jak go składa wiele osób a nie jedna a w grupie o koszty mniejsze / dlatego bardzo mi zalezy na liczebności grupy którą bedziemy reprezentować ...Myslę że cel wspólny to zaproszenie wezwanie po cenie x lub zrobienie aby cena x byla na giełdzie i aby dalej były notowania z nami na pokladzie aby ci ktorzy nie zaakceptowali ceny x mogli dalej czekac na ponadprzeciętne zyski .Na razie czekamy na ruch Orlenu i dalej czekam na @

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGA 15,37% 17,86 2025-11-10 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.