Witam serdecznie ...przypominając @ wysylają tylko osoby które spelniają warunki opisane w tytułowym wpisie CZYLI NIE MAJĄ PODPISANEJ UMOWY Z GG ...oczywiście jak chca mogą jeśli trwa nabór podpisać umowę z GG ...Moja inicjatywa ma na celu zjednoczyć tych akcjonariuszy którzy z różnych przyczyn nie maja podpisanej umowy z GG / przyczyny może to być ogólna niechęć do podpisywania jakichkolwiek umów czy pobierana przez organizatorów GG ewentualna prowizja wynagrodzenie za sukces /więc w swojej inicjatywie postaram sie obejść wymóg podpisania umowy / pesele i inne dane wrażliwe / brak prowizji za sukces ...mogę zagwarantowac brak kosztów żadnych dla tych ktorzy mają pakiety akcji o wartości w przeliczeniu np sto tysięcy złotych ..chyba że znajdziemy sponsorów to wtedy wszyscy brak kosztów ...można wykorzystac wplaty z 1,5 % z pit
Co do @ to dotarł 24 pażdziernika / na @ nie odpowiadam indywidualnie tylko piszę ogolne do wszystkich w postach na forum bankiera ..Myślę że mogę zacytować @ bo brak informacji poufnychcytujac
Nie mogę wystawić zlecenia na 66zł ponieważ :"Wartość w polu 'Limit ceny [PLN]' przekracza widełki dla wybranego instrumentu: '13,50 - 16,46'. Czy chcesz mimo to złożyć zlecenie?"
Wiele osób ma ten problem ...jednak doczytując do końca ten komunikat to wtedy należy odpowiedzieć Tak ...choć jeszcze raz podkreslam wystawianie nie jest obiwiązkowe choc pozwala aby wszyscy widzieli ile akcji ma grupa ...jednak nawet jak wystawicie zlecenie to brak kontaktu z Wami dlatego OBOWIĄZKOWO proszę o @ z telefonem kontaktowym . podanie województwa nie zaszkodzi gdybyśmy regionalne struktury tworzyli / wspólnie odwiedzic w swoim rejonie posłów w biurach poselskich
Jeszcze raz to nie moje Porozumienie tylko Wasze /Nasze ja jestem tylko organizatorem ...aktualnie to nie jest Porozumienie a nawet nie grupa tylko lista osób które niezobowiązująco zadeklarowały ewentualne przystąpienie do grupy
Odpowiadając Darkowi i innym jest Nas BARDZO MAŁO w porównaniu do ponad 1000 osób w GG ...Jednak jeśli z tych ponad tysiąc osób tylko kilka jest w stanie być na proteście to taka frekfencja może być wykorzystywana przeciwko protestującym że brak poparcia .Może problem organizacyjny nalezało obdzwonić przekonać członków że nie muszą być osobiście jak brak sił ale Mamy rodziny przyszłych spadkobierców i każdy czlonek powinnien obowiązkowo z 3 osoby dać na protest ..Organizatorzy powinni zapewnić bezpłatne autokary ktore ruszaja az kilku miejsc i po drodze zabieraja ...Siła GG ktorej boją się i rządzący i Orlen jest ilośc osób ale ten potencjał nie jest wykorzystywany ...podobnie konferencje czy WZA GDYBY TYLKO 10 % osób z GG sie pojawiło z wykorzystaniem darmowych autokarów i darmowych noclegów a jak by zrobic akcje ze kazdy członek lub jego reprezentant ile dni trwałiby WZA czy konferencja i jaka sala na tyle osib ...i każdy dostałby jedno pytanie od Organizatorów reszte od siebie mowi nawet jak dadzą 5 minut to bedący dziennikarze czy opinia społeczna może wreście dostrzeże problem ...ustalanie ceny przy przejęciach i przymusowych wykupach ,szantaż przy wezwaniach delisting ..skutkujący wyzyskiem itp