Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  14,38 zł , zmiana od tamtej pory: 7,65%

emeryt@interia.com

W nawiazaniu do tytulowego wpisu

poszukujemy akcjonariuszy spółki ENERGA SA ale tylko takich którzy NIE MAJĄ podpisanej
z Fundacją „To co najważniejsze” / skrót GG /

UMOWA ZLECENIA O PROWADZENIE NEGOCJACJI W IMIENIU AKCJONARIUSZA ENERGA S.A.
lub posiadaja więcej akcji niż wykazane w umowie

nawet jeśli ktoś przesłał Fundacji informacje ile ma akcji ale nie ma podpisanej umowy o nagłówku jak u góry również do takiej osoby jest skierowana prośba

podajemy tylko ilość akcji i telefon do kontaku oraz województwo / miejscowość niepotrzebna ,nazwisko tez niepotrzebne /

emeryt@interia.com

Wysłanie @ do niczego nie zobowiązuje

Przy okazji informuje że na otrzymane @ nie odpisuję przez @ tylko publokując wpisy na forum / dostalem 10 @/

Odpowiadając pseudonim xxx Porozumienie się nie zawiązało /czekamy na @ / grupa jest w trakcie tworzenia więc brak wypracowanego stanowiska .Ogólnie bardzo trudno jest ustalić wspólną cenę wyjścia a ja wole dalsze notowania giełdowe z dalsza szansą na ponadprzeciętny wzrost kursu

Ogólnie część wspólna jako stanowisko ewentualnego Porozumienia to wezwanie lub zaproszenie i dalsze notowania giełdowe dla tych którzy nie zaakceptują ceny wezwania .Ogóllnie frekfencja jest mała i będziemy grupa akcjonariuszy bez wybierania przedstawicieli i ala zarzadu i doradców .Tak jak słusznie zauważyłeś najpierw Orlen i politycy muszą podjąć decyzje co dalej .Jeśli bedzie możliwość aby z ilością akcji które ma Grupa włączyć się do negocjacji to bedziemy uczestniczyc w obradach okrągłego stołu wsparci wynajętymi osobami kompetentnymi .Porozumienie może też podjąć inne działania które mogą przybliżyć kurs do ponadprzeciętnych zysków ...trudno powiedziec jakie to dzialania i kto to ma sponsorować jak bedą kosztowne...Ogólnie wszystkie osoby do np 5 tys akcji zwolnic ze wszystkich kosztów .

co do inku w którym Orlen rownież szuka akcjonariuszy Energa / chce się spotykać/

https://www.orlen.pl/pl/relacje-inwestorskie/kontakt/ENERGA-SA---Kontakt-dla-akcjonariuszy--ORLEN

trudno powiedziec w jakim celu te spotkania ..bardziej Public relations że niby słuchaja głosu akcjonariuszy ...dlatego zaproponowałem że jeśli chcecie w takim spotkaniu uczestniczyc czy toi osobiscie czy w formie wideokonferencji ale odmawiaja Wam boi macie za mało akcji to z pośród osób które wyślą @ mogę za waszą zgodą Was skontaktować i wspólnie będziecie mieć tyle akcji że nie powinni odmówić spotkania / ale takie spotkanie osobiste czy videokonferencje musicie sobie sami zalatwić najlepiej dzwoniąc ,Nie mi oceniać czy jest sens to wasza decyzja ja jedynie mogę pomóc skontaktować Was gdyby niechcieli sie spotkac bo jednostkowo macie mało akcji

Poszukiwana jest osoba która podzwoni i przekona członków zespołu / może jak by była na takim spotkaniu w Orlenie / do przeprowadzenia wideokonferencji z możliwoiścią zadawania pytań moze nawet w dwóch terminach z szerszym gronie np. przez komunikat na stronie Orlenu ktory rozpowszechnimy na forum aby wiecej akcjonariuszy mialo informacje z pierwszej reki ...
jak chcą Public relations to powonni się zgodzić ...wtedy każdy zwas bedzie miał aktualne informacje / latwiej podjąc decyzje może dokupić może sprzedać czy czekać cierpliwie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGA -1,28% 15,48 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.