Udajesz takiego cwanego i mądrego detektywa forumowego, a nawet nie potrafisz ogarnąć co to znaczy "dynamic IP addresses"
Proszę, to o tobie:
Autor: ~J-23 [46.205.192.*] 2021-10-13 17:27
Że kupiem za 13,8-15 a puszczałem w ok 24-25? Każdemy życzę tak słabych biznesów. . Wiadomo, że dziś byłoby więcej, a może okazać się, że akcje napompują do 50zł przed premierą i każe się, że mogłem dostać 2 x więcej. Nie wykluczam. Ale nie lubię hazardu. Mam co mam i to krókim terminie, więc nei narzekam A do premiery PS 4.11 coś tam jeszcze DE skoczy, szczególnie jeśli do tego czasu ogłoszą premierę WSS w tym roku, wtedy spokojnie będzie ATHGeneralnei spekulacji unikam, a jak nie zarobię więcej to nic mi sie nie stanie. A nawet jakbym wszystko co tu mam stracił to tez z głodu nie umrę, bo nie inwestuję tyko w akcje.:)
Autor: ~J-23 [46.205.192.*] 2021-10-13 18:13
Ale ja się nie czuję wyleszczony. Po prostu mam swoją strategię (czyli unikam spekulacji) i jej się trzymam. Poza tym, nawet jeśłi BKD dojdzie do 50zł, to zobaczymy czy DE będzie w tym czasie stało w meijscu albo spadało. Nie sądzę, szczególnie, że w tym momencie ma 38 miejsce w Global Top Sellers. :) i w końcu musi być info o WSS, które miało mieć premierę w tym roku. Więc potencjalnych zysków:"stracę" mniej.niż wynikałoby z prostego rachunku.Poza tym jak pisąłem. Ja to po częsci traktuję jak grę logiczna i zabawę. Wiadomo, że zysk tez jest ważny i nikt nie chce tracić, ale liczy się też fun, emocje i sprawdzanie czy się dobrze dedukowało. :)
Zobacz wątki dotyczące MabionZobacz profil MabionAutor:
mira-s [128.127.93.*] 2021-09-22 08:21
Opublikowano przy kursie: 75,90 zł , zmiana od tamtej pory: -44,53%
IP 46.205.192 trolarz
nie dać się oszukać..