Może to i nie do końca odpowiednie miejsce, ale postanowiłem się drodzy zastalowcy zapytać o zdanie. Z racji, że pewnie część z was posiada konta w poniżej opisanym banku, może Was to zainteresuje, może kogoś spotkało coś podobnego?
Dostałem smsa niby z numeru mbanku (3388), że zmieniłem dane osobowe i jeśli chcę anulować dyspozycję to w przeciągu 30 minut mogę anulować dzwoniąc na mlinię (nie było reakcji z mojej strony), po pół godzinie dostałem kolejnego smsa, że został zmieniony mój numer telefonu na numer różniący się jedną cyfrą od numeru jaki faktycznie posiadam. Zastanawia mnie kto jest autorem dowcipu?! Jeśli to mbank tak próbuje nabić sobie kiesę, licząc że przestraszeni klienci zaczną dzwonić na mlinię chcąc sprostować pomyłkę, to im gratuluję pomysłowości, a jeśli to ktoś inny, to nie bardzo rozumiem co chce przez to osiągnąć? Interesuje mnie inna sprawa, skąd ktoś wie, że osoba posługująca się danym numerem telefonu ma konto w mbanku? Sprawa co najmniej dziwna jak dla mnie. Co o tym sądzicie?