Rysiek...Bardzo się Cieszę ....że tak piszesz ...mam podobne zdanie i jestem w podobnej sytuacji jak Ty mam trochę akcji - i w razie "w" już dawno pogodziłem się z ewentualną stratą - chodź myślę że tak nie będzie - wejdź na stronę www.fota.pl i sprawdź na mapce rozlokowanie 8-śmiu oddziałów , które zostały porozrzucane po Polsce "tak po środku"- aby można było tak do około 150-200 km dojechać przez "sprzedawców".....więc ktoś w focie pomyślał, restrukturyzacja dobiegła już końca , koszty ograniczone do tych najlepiej funkcjonujących oddziałów, te nierentowne pozamykane(a co za tym idzie i trochę grosza odłożone na spłatę długów...), kadra ograniczona do najbardziej wartościowych pracowników...myślę , że na upartego to i z bankami fota także może się dogadać ....wcześniej płacił raty bankom - o czym głosiły wcześniej komunikaty ...kasa ze sprzedanych nieruchomości + "zaskórniaki/oszczędności z pozamykanych nierentownych oddziałów" i reszta z ewentualnych przychodów w układzie z bankami w moim odczucia także prawdopodobna - choć jeżeli bym miał dywagować - to raczej przejęcie przez inwestora , który w obecnej sytuacji przejmie "oczyszczoną i odrobaczoną " Fotę i będzie miał wszelakie podwaliny na przyszłość/reaktywacje/na odbudowywanie dawnej kondycji firmy,,,,