Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,18 zł , zmiana od tamtej pory: -83,33%

dywagacje...

Rysiek...Bardzo się Cieszę ....że tak piszesz ...mam podobne zdanie i jestem w podobnej sytuacji jak Ty mam trochę akcji - i w razie "w" już dawno pogodziłem się z ewentualną stratą - chodź myślę że tak nie będzie - wejdź na stronę www.fota.pl i sprawdź na mapce rozlokowanie 8-śmiu oddziałów , które zostały porozrzucane po Polsce "tak po środku"- aby można było tak do około 150-200 km dojechać przez "sprzedawców".....więc ktoś w focie pomyślał, restrukturyzacja dobiegła już końca , koszty ograniczone do tych najlepiej funkcjonujących oddziałów, te nierentowne pozamykane(a co za tym idzie i trochę grosza odłożone na spłatę długów...), kadra ograniczona do najbardziej wartościowych pracowników...myślę , że na upartego to i z bankami fota także może się dogadać ....wcześniej płacił raty bankom - o czym głosiły wcześniej komunikaty ...kasa ze sprzedanych nieruchomości + "zaskórniaki/oszczędności z pozamykanych nierentownych oddziałów" i reszta z ewentualnych przychodów w układzie z bankami w moim odczucia także prawdopodobna - choć jeżeli bym miał dywagować - to raczej przejęcie przez inwestora , który w obecnej sytuacji przejmie "oczyszczoną i odrobaczoną " Fotę i będzie miał wszelakie podwaliny na przyszłość/reaktywacje/na odbudowywanie dawnej kondycji firmy,,,,

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FOTA -57,14% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.