Chyba mnie z kimś pomyliłeś. Ja caly czas dokupuje. Bo tu są dwa aspekty. Pierwszy jest taki że niektóre spółki są bardzo podatne na informacje. A tutaj jak się zapewne domyślasz łatwo podać co nie do końca jest możliwe do sprawdzenia a spowoduje gwałtowne wahania kursu. Drugi aspekt jest taki że faktycznie moze dojść do nawiązania wspolpracy sprzedaży granulatu do drukrek lub sprzedaży patentu opcji jest wiele. Niewątpliwie obserwowaliśmy dystrybucję akcji nabytych ca 2 i za 3 grosze z zyskiem kilkuset procent no ale potem musi to być skupione. Pytanie czy już jest. I czemu służą te wolty z podbitkami.. Na pewno zachęca do sprzedaży przy kolejnej okazji lub do rozważenia takiego kroku. Generalnie obserwuję te spółkę od dłuższego czasu i to układa się w jakąś spójna całość stąd podejmuje jakieś działania kupując czy to dobry wybor to się okaże.
Jeśli ma być dobry komunikat wynikający z faktycznych lub potencjalnych zmian otoczenia warunków to muszą odkupić akcje. Jeśli będą jakieś przygotowania do rozmów sprzedaży to spółka zapewne poprawi swój wizerunek sposób komunikacji layout itd komunikacja z inwestorami. Pytanie tylko kto z drobnych będzie miał jesscze akcje inaczej kto nie będzie musiał odkupywać 3x drożej złoszcząc się że sprzedał w dołku...
Myślę że ten czas dobrych komuniaktow dobrej komunikacji poprawy we wszystkich aspektach przyjdzie. Cały czas polimery grabulat i druk 3D to tematy które mogą być grane. W dodatku mogą dać zysk firmie. A coraz bardziej jestem przekonana że może się pojawi komunikat o ujawnieniu i opóźnionym podaniu informacji o zakończeniu negocjacji oczywiście to tylko marzenie ale miałam taki sen. Czy będzie proroczy oakze się Ale taka opcja jest możliwa.
Na razie pozostaje czekać nikt z nas nie wie co się w tej spółce dzieje poza tym co nam wrzuca czasem na fejsa na stronie lub w komunikacie. Ale powiem tak. Ta cisza jest podejrzana i być może wcale nie wynika z faktu że nic się nie dzieje dobrego. Może wręcz odwrotnie. Zmianę poznamy po liczbie komunikatow wyglądzie strony www i.... Kursie który pewnego dnia zacznie rosnąć i nie będzie chciał jiuz spadać
Warto zwrócić uwagę jak dużo akcji zmeinilo właścicieli w ciągu ostatnich 3 6 12 miesięcy. Myślę że od wakacji trwa skup ale ciągle za mało odebrali stad taka cisza i tyle wpisów szkalujących spółkęni jej akcjonariuszy. Ja uważam że ta spóła moze być hitem 2023 roku co będzie zobaczymy. Wesołych świąt.... Miejcie swój rozum. Nawet jeśli ktoś chce wykazać stratę może sprzedać i zaraz kupić nie musi czekać do stycznia to tak. Nie działa