Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,18 zł , zmiana od tamtej pory: -61,11%

Drobni Akcjonariusze Ważne !!! AKCJA JEDYNYM WYJŚCIEM !!!

Jestem tutaj od października i obserwuję sytuację na tej spółce , wcześniej kilkakrotnie pisałem że kurs będzie się wahał w granicach 0,18 - 0,25 , moderator usuwał moje wpisy choć były kulturalne więc możecie sobie wyobrazić co tutaj się dzieje i z kim mamy do czynienia sam jestem umoczony na 0,50 i powyżej. Cała Szule....nia to jedno bagno które umacza akcjonariuszy na wyższych poziomach i doprowadza do wygaszenia popytu tak żeby drobny sobie odpuścił , później znowu scalenie albo najlepiej likwidacja. Poczytajcie sobie o Gancie , Budopolu, Balticinvest , Bras , Skotanie , Mtrans pełno jest takich spółek , ja mam nauczkę na całe życie straciłem dużo kasy, przestrzegam przed giełdą bo teraz są takie czasy żeby zrobić na otwarciu podbitkę a później lokwidację. Państwo jest bezradne albo chce być bezradne, pieniądze są wyprowadzone, spółki w upadłościach , trwa to latami a jak np. Ganta gościu wygrał sprawę w sądzie to nie można ściągnąc należności bo firma już nic nie ma a jednak dalej działa . Tutaj obserwuje podobny schemat najpierw spekulacja że będzie grubo duże kontrakty , później zagrywka z centauronem teraz przelewanie winy na akcjonariuszy a później likwidacja.

Jedynym wyjściem jest przejęcie spółki i nie sprzedaż tylko uchwalenie skupu akcji własnych a do tego jest nam potrzebnę duża większość , ja osobiście się na tym nie znam ale proponuje posłuchać tego gościa co namawia do wystawienia i poprzez prawnika próbować atakować .

Akcji sprzedać nie sprzedam bo mam to w dupie to tylko pieniądze ale jak jest osoba która konkretnie się tym chce zająć to ja to popieram nowak77@vp.pl ,

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MINOX 16,67% 0,07 2019-02-15 09:41:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.