{"message":"no Route matched with those values"}
Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  65,80 zł , zmiana od tamtej pory: -79,41%

Dobry moment

Co prawda wydaje mi się, że dopiero 3 kw będzie mocny, ale mam cichą nadzieję, że pierwsze jaskółki zobaczymy już w drugim kwartale. Trochę tych umów podpisali, więc może zaczną działać nowe punkty. Chociaż np. Stokrotka obok mnie jeszcze przesyłek nie ma.Zakładam, że do końca roku uda im się wdrożyć większość nowych punktów i nawet jeśli trzeba będzie wymieniać czytniki, to już lockdowny nic nie spowolnią.
Mam też nadzieję, że do końca roku zacznie działać Rumunia. Prawie 20 mln ludzi, więc dodatkowe 20-40% wzrostów przychodowo powinni zapewnić.
No i liczę, żę pod progiem Reventon to pchnął finansowemu, freefloat jest tu potrzebny.
Na ten rok jeszcze pilotażowe wdrożenia paczkomatów z partnerami, może pierwsze efekty programu „Budowa modułowego robota nadawczo-odbiorczego dla obsługi przesyłek kurierskich i inteligentnego systemu zarządzania procesami intralogistyki”, no i może na gwiazdkę nowy kraj?
Dużo robią, przez inwestycje z zyskiem pewnie będzie ciężko, ale chyba mamy kolejną spółkę dla której nadchodzi sweet spot i sentyment może nagle nabrać rozpędu.

Wątek ku pokrzepieniu serc:)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POINTPACK -1,09% 13,55 2025-11-21 12:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.