Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,94 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Do Wszystkich Akcjonariuszy !! Czytajcie i przyłączcie się !

Dnia 2022-10-07 o godz. 18:19 ~adalbert78 napisał(a):
>
> Szanowni Akcjonariusze, mnie się już nawet nie chce pisać ciągle tego samego. Walczmy razem do końca, wyjaśnijmy tą sprawę do spodu. Według mnie jest o co walczyć i co tym złodziejom odebrać bo i ORI i wiatraki ale przede wszystkim co z tym wartym miliardy złożem ropy, mieliśmy koncesje i nagle nie mamy??? Co to do k.nedzy ma znaczyć? gdzie jest warta miliardy koncesja?!?, albo JĄ jakoś nielegalnie sprzedaliście albo co?, że niby nie dopilnowaliście żeby jej przedłużyć- terefere kuku, takich naiwnych głupków to chyba nawet wśród Was nie ma żeby nie zadbać o rzecz najważniejszą, tak więc albo sprzedaliście albo Petrol ją cały czas ma i to trzeba wyjaśnić. Prawdopodobnie poprzez prokuraturę czy służby! Tak jak akcjonariusz Kriss napisał – nie możemy im odpuścić! Bo wielu poza majątkiem traci tu zdrowie i choćby dla zdrowia niech sprawiedliwości stanie się zadość. Jest gruby przekręt i to w byłej spółce giełdowej tak więc niech odpowiedzialni tych przekrętów poniosą sprawiedliwą karę, wyobrażam sobie że można by tu stosować również przepisy o tej konfiskacie rozszerzonej? Przykro pisać co myślę o tych managerach, wyobraźcie sobie szanowni Państw że ja do ostatniej chwili , nawet po wyrzuceniu z giełdy i tych mataczi&ruchaczi cały czas myślałem że oni dbają o mój/nasz akcjonariuszy interes/majątek. Jaki ja byłem qrwa naiwny! Proszę Państwa przyjedzcie na WZA, to były Wasze ciężko zarobione, często jedyne pieniądze. Nikt za Nas nic nie zrobi. A przewodniczącego PAM proszę o info na naszym czacie what’s up jak wygląda składka na WZA ile mamy/ ile brakuje i kiedy jest planowane?
> Ps. Postaram się odciąć od tego forum na weekend. Ma być słoneczny, wszystkim Państwu życzę spokojnego i słonecznego weekendu,… wszystkim.

Dokładnie tak podpsuje się pod tym co napisałeś kolego adalbert78 ! i mam również prośbę do wszystkich akcjonariuszy rozliczmy tych złodziei za wszelką cenę !! za każda złotówkę !! Szcze powiem wam coś nie interesuje mnie czy coś odzyskam czy nie ale interesuje mnie tylko jedno aby rozliczyć tych że złodziei i oszustów którzy okłamywali nas cały czas i okradali wciskając nam kity o inwestorach itp itd!! Pamiętacie jakie kity przekazywał potem nam wcześniejszy przewodniczący SmółkaD ile to nie było tych inwestorów już na Embie był Inwestor nawet z Polski i wydobycie ma ruszyć już w 2019 roku i co ? potem okazało się że to były kolejne kłamstwa i oszustwa !!! wszyscy wiecie jakie kity wciskał nam ten oszust Bleg i smerfo-krok przez tyle lat a my jak głupi wierzyliśmy tym złodziejom dlatego apeluje teraz również do wszystkich akcjonariuszy każdy kto tutaj stracił kilka zł niech teraz nie odpuszcza i się przyłączy i pokażmy tym złodziejom i podziękujmy im za to jak nas okradli i rozliczmy z każdej złotówki którą nam ukradli !! I niech to będzie naszym mottem rozliczyć tych złodziei i ich rodziny zabrać im majątki wszystkie jakie nakradli nam !! Niech naszym priorytetem będzie rozliczenie tych że złodziei i oszustów za wszelką cenę teraz nawet jak będzie trzeba isć po trupach to zróbmy to ! Pamiętajcie to były nasze ciężko zarobione pieniądze które oni nam ukradli i teraz żyją i się śmieją a więc zróbmy tak aby teraz do końca życia płakali !! Niech wszyscy kto tylko posiada akcje przyjedzie na walne i zbierzmy się w kupę i rozliczmy ich za wszelką cenę !! Osobiście mam gdzie pieniądze i czy odzyskam czy nie,Bo nie ma to dla mnie już żadnego znaczenia ale nie odpuszczę tym złodziejom i oszustom i ich rodzinom i wy zróbcie to samo a wierzcie mi że dojedziemy ich wspólnie wszystkich ale zbierzmy się w kupę wszyscy każdy nie ważne ile masz akcji czy 5 czy 50 czy 500 czy 5 tyś czy więcej !Ważne jest żeby teraz rozliczyć tych że złodziei wszystkich z wiatraków które były warte dziesiątki mln zł które wyprowadzili na inne spółki /Potem koncesje na łupki gdzie wyprowadzili kasę setki mln zł gdzie też było robione odwierty potem wyprowadzili na inna spółkę i sprzedali niby a kasa zniknęła !! OTG i Schyrak gdzie mamy morze ropy ! Emba gdzie wydobycie już było prowadzone i kto wie czy nie prowadzą a kasa idzie w kieszenie lewe !! Wiecie ile mln zł ci oszuści ukradli nam ? Nóż się sam otwiera i mówi co im trzeba teraz zrobić !! Dlatego niech Priorytetem będzie dopaść za wszelką cenę tych złodziei i rozliczyć z każdej złotówki która nam ukradli !! Co nie którzy tutaj stracili wszystko ..................

Pozdrawiam Akcjonariusz Oila

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.