Trolle jak widać znowu się rozhulały w bezczelny sposób, więc trzeba coś napisać. Otóż niczego oczywiście sensownego nie jesteście w stanie napisać oprócz tego, że kiszonka, dupa, okruchy, lepiej uciekać z waloru. Także pytanie znowu!!! Dlaczego tutaj siedzicie dzień w dzień i te brednie na poziomie rynsztoka wypisujecie? Odpowiedzcie w końcu na to pytanie. Przecież każdy dokładnie wie, że jak się uważa walor za śmieciowy to się nie pisze postów na jego temat, chyba że chce się kręcić kółka 25-27 w tym momencie. Zresztą wpisujecie się w poziom trollowania, który jest obecny na innych spółkach, a które mają perspektywy. Na zwykłych śmieciach nie ma trolli, bo tam się po prostu faktycznie nie zarabia. Ale ten sam poziom bagna co piszą nowicjusze, newone'y,(co chwila nowi się pojawiają), jest również np. na eletrotimie, Lubawie, synektiku, onde, mirbudzie. Tak jak pisał kezz. Każdy poważny jest tutaj na long, long term i tyle. Ja tak samo i interesuje mnie tylko liczba posiadanych akcji. Tak samo podobnie jak ja. Oprócz longa tutaj ma na pewno inne pozycje krótsze na innych walorach, gdzie uważa że może zarobić. Te wasze brednie tutaj już na nikogo nie działają. Tylko się ośmieszacie. Taki to śmieć bez perspektyw to zrzućcie to w końcu na niżej niż 24. Może w końcu bankier zamknie forum podążając za trendem innych portali....