Dnia 2017-11-27 o godz. 12:32 ~Termo napisał(a):
> Zadałeś mi niegrzeczne pytanie kim ja jestem .Mimo że mi nie odpowiedziałeś ja Tobie odpowiem.Jestem inwestorem z długoletnim stażem ,mam lat 50.Po przeanalizowaniu wszystkich Za i Przeciw zainwestowałem w Termo bo widzę tu ogromny potencjał do wzrostu ,nie interesuję mnie zysk na poziomie kilkudziesięciu procent. Oczywiście to jest giełda nie lokata Nie mniej uważam że inwestycja w TERMO da zarobić krocie. Liczę że nadchodzace święta będą bardzo radosne
W nowym watku bedzie wygodniej.
Moje pytanie bylo typowo retoryczne ale OK, odpowiedziales na nie - dziekuje.
Jestem starszy od Ciebie, na gieldzie zaczynalem tez wczsniej, w czasach kiedy bylo notowanych kilkanascie spolek, byly trzy dni gieldowe w tygodniu a wyniki podawala telegazeta. Oczywiscie nie bylo mowy o notowaniach ciaglych czy dostepnie przez siec - zlecenia trzeba bylos skladac osobiscie, na odpowiednich drukach w BM.
Jesli pamietasz tamte czasy - to moze kojarzysz takie dwa wydawnictwa gieldowe - Analizator Giledowy wydaway przez Wroclaw i STC Seris Gieldowy wydawany rzez Bialystok - znam dobrze ludzi z obu tych wydawnictw. Gazety Parkiet wtedy jeszcze nie bylo.
Co do T2P - Ty wierzysz ze im sie uda, zainwestowales - Twoja kasa, Twoja decyzja wiec Twoja sprawa. Nigdy nikogo nie namawialem do sprzedazy ale denewuja mnie ciagle powtarzanie ze "wymiana", ze super pokaz, ze ogromne umowy itp, itd.
Klasyczne juz ODJAZD, PENDOLINO, ODCIECIE OD AKCJI itp, itd
Moze im wyjdzie, moze nie - przez te lata widzialem (ty pewnie tez) wiele firm ktore szumnie zapowiadaly zlote góry ale nie wyszlo. Czasami dlatego ze oszukiwali czasami dlatego ze po prostu tak sie ulozylo. Obserwujac obecny kurs akcji widac ze rynek czeka na jakis sygnal ze spolki i takie "naganianie" na forum absolutnie nic nie daje i jest zwyczajnie denerwujace.
Jesli Ci sie uda na T2P zarobic - pogratuluje.