Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,67 zł , zmiana od tamtej pory: -11,72%
......... BUHAHAHA napisalem niedawno. To byl tekst TROCHE zlosliwy. Musi mi ten sektor wybaczyc, bo z jego grona wyplywaja teksty czesto, mowiac lagodnie beznadziejne. Ten tekst kieruje do podgrupy OCZEKUJACYCH ale nie na duzy spadek tylko na racjonalny zakup. Warto przeczytac tekt OSCARA, do ktorego nawiazalem dzisiaj. Posluze sie przykladem Bedzina, ktorego wykres posiadaczy akcji moze przyprawic o zawrot glowy. Cena tych akcji spadla bardzo mocno i dwa komunikaty , o zysku za ostatni kwartal i zapowiedzi nowej inwestycji, o ktorej juz wczesniej bylo wiadomo spowodowaly wzrost z okolo 43,50 zl w piatek do 71,00 zl maksymalnie dzisiaj. Przy stosunkowo duzych obrotach. W podobnej sytuacji jest PATENTUS. Jeden nowy komunikat moze spowodowac, w co ja wierze, gwaltowny wzrost ,ktorego GRUPA rzadzaca tutaj notowaniami nie powstrzyma. Jeszcze dodam, ze nie jestem zadnym naganiaczem, ale obserwuje cale sesje i mam duzo czasu.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PATENTUS -0,32% 3,08 2026-01-16 15:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.