Droga Pani Ewo, skąd to oburzenie czy to co jest napisane poniżej w postach nie jest prawdą?
Szkoda ze na to co Pani napisała mogą odpisać tylko zarejestrowani użytkownicy, czego się Pani obawia?
Czy mój watek zostanie za pani sprawa usunięty z tego forum?
Pofatygowałem się i skontaktowałem z jednym z biur z sieci i prześwietliłem Pani firmę dość mocno, z moich informacji wynika ze jest jeszcze gorzej niż tu piszą.
Spółka OEM to tak naprawdę centrala w Suwałkach i nic więcej bo wszystkie odziały to są odrębne jednostki prowadzące działalność gospodarczą które mogą w każdej chwili odejść z sieci a cała spółka to będzie tylko odział w Suwałkach.
To jest firma warta niby kilka milionów?
A co z zobowiązaniami? Ani odziały które zostały w tej firmie ani prawie z żadnych oddziałów które Was licznie opuściły nie maja wypłacanych pieniędzy ( wiem to od osób które jeszcze w spółce są), ponadto zamiast spłacać te oddziały wystawia im Pani fv które już nie powinny być wystawiane, zastrasza Pani ludzi pismami i telefonicznie aby nikt się o swoje pieniądze nie upominał. Czy tak działa spółka SA czy tak działa właśnie smieć?
Po co Pani dobre opinie w sieci? Aby ściągnąć kolejnych naiwnych ludzi i oskubac ich materialnie i psychicznie????
Po tym co się dowieidzłaem o tej spółce to myślę ze tu powinno się tym zainteresować dużo instytucji kontrolujacych bo naprawde szkoda tych ludzi.
Proszę się ustosunkować…