Forum Giełda +Dodaj wątek
To że spółki mają problem z pozyskiwaniem klientów to jasne, bo to widać po umowach; wyszło zupełnie inaczej niż rok temu jak Pan C. przejmował firmę i w ciągu dwóch lat mieliśmy być liderem branży. Problem jest złożony, ponieważ po pierwsze rynek jest słaby, po drugie wchodzą ciągle nowe spółki, a po trzecie w tych niepewnych czasach wielu gra na dt.
Jeżeli siedzisz w branży, to powiedz mi, czy nie wydaje ci się, że powinniśmy postawić bardziej na reklamę nowego profilu naszej spółki? Pisze o tym ponieważ mam w rodzinie lekarza, on zawsze w coś inwestuje, rozbudowuje przychodnię, itd. a nigdy nie słyszał o MWT. Prezes W. natomiast mówił o kontach i kredytach indywidualnie dla lekarzy.
Chłopaki w firmie też zdają sobie sprawę z tego, że mieliśmy większe nadzieje niż przedstawia nam to obecny kurs.
To tylko taka moja konkluzja po rozmowie z lekarzem (poleciłam mu MWT!!)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MWTRADE 3,50% 4,14 2025-10-27 09:52:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.