Forum Giełda +Dodaj wątek
Nie mam za dużo czasu, aby udzielac się na forum. Jednak to co wypisujesz i wyrabiasz na forum podchodzi po art.39 pewnej ustawy.

Znasz powiedzenie:"kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie".

To powiedzenie idealnie do Ciebie pasuje. Myślę, że projekt uchwały na WZA o wypłacie 50 gr dywidendy na akcje zatkało Ci usta.

Przy obecnej cenie akcji, jeśli taka uchwała przejdzie będziemy mieli stopę dywidendy na poziomie 7%. Ponadto obecnie wskaźnik C/Z wynosi 11.50. Proszę pokaż ile jest spółek na głównym parkiecie, które mają przynajmniej takie wskaźniki lub lepsze czyli C/Z <= 11.50 i stopa dywidendy >= 7%.

I ty piszesz o przewartościowaniu spółki. Ty i twoi koledzy piszą, że cena godziwa to 3 zł a teraz już zjechaliście na 1 zl.
Proszę napisz mi jaką metodą, przy jakich założeniach wyceniłeś akcje spółki?

Już na tym forum Ciebie też wypunktowali, że piszesz na wielu nikach z tego samego IP. Będę bardzo wnikliwie śledził twoje wpisy i jeśli będę miał chwile czasu będę Ciebie punktował.

WIESZ CO BYŁO największym kłamstwem TWOIM i TWOICH kumpli?
Ile akcji sprzedał Runicom i ile zarobili oraz informacje, że Runicom sprzedał 50 tys. akcji.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETWISE -15,11% 62,00 2023-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.