Forum Giełda +Dodaj wątek

do ~EDGAAR i bB86 z Parkietu

Witam Cię Edgaar :-)
Poczytałem trochę Wasze Forum , bo podobno jest lepsze od bankier.pl -
Chciałem jednak zwrócić uwagę na inną rzecz "-)
Wasz kolega bB86 kilka dni temu napisał ,że IEA NIGDY nie wzrośnie do 45 "-)
Prosta sprawa - na giełdzie nie mów NIGDY - bo spójrz w odwrotną stronę - akcje IMMOEAST kosztowały 45 i bB86 mógłby napisać podobnie , że po 0,88 NIGDY nie bedą "-)

Panie Panowie

10 zł? W czerwcu? Przecież z obecnego poziomu to tylko ca. 26 % da się to zrobić nawet w 1 sesję. Myslę że kluczową sprawą jest 9-11 euro w terminie do wrzesnia tego roku. Z 1 zł poszło na 8 zł w pół roku więc czemu nie z 8 zł na 48 w 4 miesiące. W każdym razie jak przewidywałem na tym poziomie będzie ogromny ruch - szybko znajdziemy się na 4 eurotak podpowiada historyczny wykres - tylko wówczas była pionowa ściana w dół - teraz na odwrót. Pozdrawiam

Ja też pozdrawiam i będę siedział na tym forum dopóki IEA nie będzie po 45 "-)

mariusz

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IMMOEAST -14,49% 14,87 2010-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.