Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,18 zł , zmiana od tamtej pory: -39,39%

do czasu aż nie będzie tu obrotów 15-200 k zł nie kupuje dużo akcji!

Do czasu aż nie wrócą tu na sesje obroty po 150-200 k zł to nie kupuje większych ilości akcji bo nie ma to sensu. Co z tego, że był kupił dziś za 10 k akcji do 0,187 zł jak ten co pilnuje kurs oddał by na lewo 1 akcję po 0,1766 i ten mój zakup NIC BY NIE ZMIENIŁ. Tu takich jak moje potencjalne zakupy powinno być co najmniej kilku a wtedy nastąpi stabilny wzrost kursu i popyt zacznie się ustawiać na wyższych poziomach.
Do czasu aż w raporctach spółki nie pojawi się rozliczenie 16 mln zł dotacji, do czasu aż nie pojawi się rozliczenie budowy Centrum Symulacji Medycznych VR+AR za 40-50 mln, do czasu aż nie wynajmą powierzchni ma parterze która dawać im będzie rocznie ponad 500 k zł zysku co wystarczy na pokrycie kosztów (a może już to wynaleźli? tego nie wiem bo ostatnio byłem w Bydgoszczy na jesienie w tamtym roku)
Do czasu aż na rynek akcji NewConnect wróci większy kapitał bo po indeksach NCIndeks widać, że tu nic się nie dzieje
Do czasu aż spółka pokarze jakieś dużo większe przychody tak z 10 x wyższe niż te obecne

do tego czasu co najwyżej mogę sobie podbierać w dobrej cenie po 10-15 k szt. dla zabawy :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INVENTION -0,46% 0,11 2025-12-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.