Forum Giełda +Dodaj wątek

Do Akcjonariusza

W Integer inwestuje tak jak Ready13 czy Jon Snow i to jest moje jedyne powiązanie ze spółką.
Jestem skoncentrowany na niej i jej rynkach a nie na p.Brzosce i Kołpie.
Oni mają ,,robić swoją robotę''i to rynek ich oceni w postaci wzrostu lub spadku notowań.
Ich raje podatkowe mnie nie obchodzą jako inwestora.To nie ma nic wspólnego z działalnością spółki.Natomiast ewidentnie ww panowie zyskaja na podatku przy wypłacie dywidendy lub sprzedaży akcji.Najwazniejsze że obecnie nie drenują spółki wynagrodzeniami, jak np p.Filipiak spółke Comarch.

Czy jest to model nastawiony na sprzedaż pakietu kontrolnego ,bo chyba o niego Ci chodzi?W krótszym terminie szczerze wątpię.Nie zarzyna się kury znoszącej złote jajka.
W dłuższym terminie, tego nikt nie wie co zrobią główni udziałowcy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.