Forum Giełda +Dodaj wątek
myślę że:

trzymałeś, naganiałeś, śniłeś o 1 zł, 2 zł.... ale nie szło, ludzie robili kółka... na ostatniej podbitce powiedziałeś sobie "ja też zrobię kółko" ... i nie wyszło bo nie było spadku... wielu takich cwaniaków jak ten Kierownik kiosku czy kuszetki już nawet nie pamiętam bo skompromitowany zamilkł, wysypało się i liczyło na kolejny tani odkup ale nie spadło już poniżej 30 groszy... zostałeś na peronie i łudzisz się że znowu zaczną wywalać tylko że:

- tym razem już nie ma czy dostali czy nie tylko będą mieli podpisaną umowę kredytową... i w każdej chwili podadzą info o transakcjach zakupu nieruchomości.... więc jak dla mnie to będą korekty ale w ostrym ruchu w górę....
Że się tak powołam na przykład PMI - tam też były korekty ale do 44 gr czy nawet 30 nie wróciło... a niedawno można było pchnąć nawet po 2,6, tam teraz też korekta przed kolejnym ostrym ruchem w górę do 3-4 zł pod raport za I kw bo wiadomo że będzie niezły:)....

udanego weekendu

PS jednak na giełdzie może wydarzyć się wszystko i niewykluczone że odkupisz po 30 gr... tu FF jest wyższy niż na PMI. Zobaczymy:)

• do 4,5... Autor: ~Analityk78
  • Re: do 4,5... Autor: ~Bartek
  • Analityk Autor: ~4,5%
  • Re: Analityk Autor: ~Tomek

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00