http://www.mediamarkt.pl/warszawa-okecie/produkty.html?query=lark&kat_id=
W Warszawie w żadnym ze sklepów Media Markt nie ma produktów Larka. Sprawdziłem też w Gdańsku i Krakowie, to samo. Daje link do Media, możecie sobie wybrać miasto i sklep, sprawdźcie sami.
DLACZEGO PRZED ŚWIĘTAMI W JEDNEJ Z NAJWIĘKSZYCH SIECI RTV AGD NIE MOŹNA KUPIĆ LARKA I NAVIGO?
Sprawdziłem też w RtvEuroAgd i Saturnie, podobnie. W większości towar niedostępny lub z ekspozycji.
Po wypowiedziach na forum gowork dot. firmy Scientific można wysnuć wniosek, że firma jest w poważnych tarapatach finansowych, nie płaci wynagrodzenia pracownikom. Co ciekawe opinii jest na dwie strony i żadnej pozytywnej, ŻADNEJ! Opinie są najnowsze z grudnia tego roku.
W przeciwieństwie do wielu, co bez żadnych argumentów wieszczą 30 lub 50 gr za akcje, ja piszę fakty z linkami. Wszystko to będzie miało ogromny wpływ na wyniki MIT za IVQ. Poraz kolejny dajecie się nabrać na odgrzewane infa o resplicie, czy o możliwym skupie (info z 2011 roku!). Będzie płacz i zgrzytanie zębami i zobaczycie, że Egon miał rację, tu będzie jeszcze 8 gr.