a nie w jakosc. Gosc ewidentnie ma cisnienie na duza ilosc ludzi go obserwujacych i ogladjacych, roby czesto nagrania do ktorych zaprasza wszystkich, analizuje wszystko na biezaco, najszybciej jak tylko moze. Niestety jak sie jest do wszystkiego to sie jest do niczego, nie jest w stanie zrobic glebszej analizy poszczegolnych firm (glebszej znaczy lepszej, prawidlowej) , robi czesto powierzchownie bo chce o wszystkim cos powiedziec zeby ogladalo go wiecej osob. Rozumiem ze to cisnienie na duza ilosc ogladajacych to czesc jakiego wiekszego planu... niestety tylko Marcin wie jakiego, ale po rozmowie z nim w forum przestrzenie takiej odnioslem wrazenie. Pewnie wkrotce za cos trzeba bedzie placic, tutaj pewnosci nie mam. Dochodzi jeszcze do tego polecanie Madmind studio, nazywanie jej swojej perelki knalaowej itd itd, tylko amator jest w stanie polecac mala firme gamingowa z rynku NC w ktorej moze sie zdazyc doslownie wszystko (mielismy zreszta doskonaly przyklad) majac swiadomosc ze masz duza ogladalnosc. Marcin powoluje sie na klauzule ktora umieszcza przed kazdym nagraniem, ze oczywiscie nie jest to porada inwestycyjna i kazdy inwestor podejmuje decyzje na wlasna odpowiedzialnosc, bla bla bla jak wszyscy. Marcinie, teraz zwracam sie bezposrednio do ciebie, bardzo cie prosze nie udawaj glupka, jak myslisz po co cie 99% ludzi slucha ? obserwuje ? chce znac twoje zdanie ? po to zeby podziwiac twoja stylizacje na lucyfera ? czy po to zeby podziwiac szybki slowotok wydobujacy sie z twoich ust ? sa tam po to zeby zarobic, zeby uzyksac jakas informacje od ciebie ktora powoli im zarobic "kapuche" tak o. Licza ze podpowiesz im jak to zrobic a powolywanie sie na informacje o ze przeciez nic im nie doradzales jest.... pewnego rodzaju tchorzostwem. Odkad cie slucham naganiasz na madmind, jak wyzej wspomnialem, nazywasz swoja pereleka, polecales ja nawet Ksiazkowi ? myslisz ze przy takiej nagonce ludzie nie kupia tego ? chlopie, czasami oglada cie kilkaset osob, jak myslisz, co zrobia po takich slowach ? Ja od Madmind trzymam sie z daleko po premierze Agony, kiedy przez wtope z ta gra kapitalizacja Playwaya spadla o 50%, za wyjatkiem kontrowersji to studio nie potrafi robic dobrych gier. Zachowaj sie jak mezczyzna i wez to na klate a nie udawaj jak zwykly tchorz, ze przeciez dajesz informacje przed nagraniem ze kazdy podejmuje wlasne decyzje.