Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,03 zł , zmiana od tamtej pory: -16,67%

Dlaczego to jeszcze nie jest po 1 gr?

Wracam sobie po 2 tygodniach z urlopu, otwieram kompa, loguję się do biura maklerskiego, patrzę i nie wierzę - kurs wynosi 0,027 zł polskich! Co się dzieje? Po ostatnich górnolotnych wpisach wieloników liczyłem, iż zobaczę cenę za 1 akcję poniżej 2 gr, a tu taka "niemiła" niespodzianka.

Od razu odpalam forum Bankiera i tutaj już zgodnie z oczekiwaniem - masa głupkowatych komentarzy wieloników. Już nawet nie kryjecie się i w 1 poście pod różnymi NICK-ami komentujecie swoje wypociny.

Nie martwcie się jednak, nie zapomniałem o swojej obietnicy sprzed 2 tygodni zgodnie z którą miałem naganiać na spadki. Tym bardziej, że już wraca podaż i jest tylko kwestią czasu gdy zobaczymy 1 gr na kursie. Do końca kwartału Q3 pozostał już tylko 1 miesiąc i skoro nic się nie dzieje dobrego z kursem, to znaczy, że nadal będziemy powoli się osuwać z ceną. No chyba, że GPW straci cierpliwość i przy ponownej ocenie pod koniec września zdejmie spółkę z notowań, a wtedy będzie już za późno ze sprzedażą resztek akcji. Tak że, nie krępujcie się posiadacze tejże perełki..... :-]

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
APIS 2,27% 0,02 2025-09-19 11:24:57
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.