Prezes pokazał że jest zainteresowany sprzedażą , nie wiem po co ma jakieś inne plany któż to wie ? Na życie z dywidend chyba starcza. Ale teraz jeśli decyzja była by odmowna bo koncentracja bo hydro bla bla bla to nie stoi na przeszkodzie żeby alumetalem zainteresował się ktoś inny choćby jakiś fundusz inwestycyjny. To już wtedy nie będzie koncentracji nie będzie problemu z komisją . Prezes pokazał że jest gotów sprzedać a takie fundusze tylko wyszukują takich spółek do kupowania wcale nie ma ich dużo. Rok temu tak się zainteresowanio Develią ale fundusze nie sprzedały. Niskie wyceny spółek w Polsce zachęcają. Taki alumetal to bardzo atrakcyjna inwestycje myślę że jak by przyszedł jakiś fundusz dał 100 to dostał by ponad 50 procent. 100 to cena bardzo atrakcyjna dla kupującego on kupuje spółkę władze a nie tak jak my tylko akcje do dywidendy cena przejęcia to co innego niż cena akcji ale przy przejęciach trzeba zapłacić wszystkim . Często przy takich transakcjach uczciwa cena kapnie i drobnemu. Już się powtarzam ale wczorajsze info jakoś pachnie mi rezygnacja ze sprzedazy do hydro ale nie ze sprzedaży wogóle.