Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,29 zł , zmiana od tamtej pory: 3,93%

Dalszy rozwój sytuacji

Z tego komunikatu można wywnioskować że trwają badania kliniczne a pół roku temu podpisali umowę o współpracy z jedną z firm. Wydaje mi się ale nie mam pewności że jednak nie poszli drogą skróconą tylko pełną certyfikacją z koniecznością uzyskania badań klinicznych Co oznacza że ta procedura może jeszcze potrwać kilka miesięcy. Oczywiście są plusy bo będę w stanie Miejmy nadzieję wykazać wyższą skuteczność terapii tlenem i ozonem. Minusem jest to że czeka nas jakiś okres jeszcze oczekiwania. Wydaje mi się że kupiłem za szybko mogłem poczekać bo dopiero teraz zacznie się z kupowanie akcji pod nowy etap i zapewne będzie to bardzo powolne długotrwała i to będzie taki okres w którym większość rozczarowanych opóźnieniami odda swoje akcje na niewielkim odbiciu w górę. Za łatwo te akcje oddawali grube ryby dopiero przystąpią do skupu oni będą wiedzieć kiedy no ale cóż poczekałem parę miesięcy mogę jeszcze poczekać Chociaż powiem szczerze że ja już powoli mam dość

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
YOSHI -0,88% 2,25 2026-02-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.