Ależ mylisz się i nad interpretujesz moje słowa. Uważam że przed nami najlepszy okres dla Yoshi i zdania nie zmieniam. Przeciąganie procesu certyfikacji wykończyło wszystkich mnie również ostatnio opadły mi skrzydła. Komunikat dzisiejszy jest bardzo pozytywny świadczy o zakończeniu bardzo ważnego etapu procesu certyfikacji. Przeczytałem dzisiejszy komunikat jeszcze raz tak na logikę wygląda że idą nadal skróconą ścieżką. Sama analiza dowodów naukowych powinna trwać krótko nie wiem jakie mają procedury być może dopiero teraz biorą się za to w takim razie powinna to potrwać kilka tygodni. To może sugerować że ostatecznie certyfikat może być w styczniu Czy w lutym raczej w pierwszym kwartale. Odnośnie umowy z ARP to początkowo Myślałem że jest to na wyciągnięcie dłoni Ale jak zacząłem czytać artykuły szkalujące prezesa ARP to zrozumiałem że ze względów politycznych obawiając się kpnselwencji atakow może umowy nie podpisać Oczywiście ze szkodą dla projektu. Powiem tak Nie liczyliśmy na tę umowę była ona dla wszystkich zaskoczeniem i myślę że ewentualny brak tej umowy nie będzie miał istotnego wpływu na kurs a raczej tak niski poziom kursu wskazuje że szanse na umowę są niewielkie. Gdyby było inaczej te osoby lepiej poinformowane już by dokonywały zakupow A tak chyba nie jest. Moja wiara w technologię pomysły Yoshi nadal jest bardzo silna Uważam jednak że polityka informacyjna powinna się zmienić. Dobrze że prowadzimy dyskusję na jakimś logicznym poziomie. Każdy z nas używa argumentów jednocześnie uważając w drugą stronę za osobą czy grupą osób które nie myśli logicznie to jest normalne. Tobie wydaje się że używasz logicznych argumentów radośnie Przypominając swoje wpisy w sytuacji dużych spadków kursu i jakoś siedząc cicho w przypadku wzrostu. Docelowo jednak trzeba pamiętać o najważniejsze sprawy to nie jest kwestia podbitki kupna akcji przez kolegów za grosze i sprzedawania z dużym zyskiem tylko inwestycji w pewien projekt w pełną ideą coś nowego coś co może dać duże zyski. Chyba wszyscy oczekujemy przyspieszenia działań konkretów lepszej polityki informacyjnej Mam nadzieję że w końcu wyjdziemy z tej czystej spekulacji i ta nasza spółka pokaże swoją siłą wartość i wreszcie coś Będzie się zmieniało na plus osobiście uważam ze Prezes zrobil nam prezent świąteczny tym komunikatem wreszcie informując co sie dzieje. Pomiędzy wizytami w OSP. Tu będę troche złośliwy. Ale politykę informacyjna powinni poprawić