Forum Giełda +Dodaj wątek

Dalej nie wierzycie w Immo..

To tak jak z hossą.. Uwierzycie w nie dopiero przy 10zł..

Wchodziłem po 1,1x, pukaliście się w głowę.. Powiedziałem sobie, że jeśli na tej spółce nie ugram 1000% (w stosunkowo krótkim czasie), to na żadnej innej mi się nie uda.

Nie sprzedam po 12zł? Na pewno? Postawisz połowę swojego portfela na to?

Ehh... Macie swoje Hutmeny, Łapy czy Odlewnie.. Bawcie się na nich dobrze..

Ja nie mam nerwów do tego i nadzwyczaj szanuję swoje serce..

Mnie wystarczy te skromne 1000%.. Bez stresów, szarpania i wypranego daytradingiem mózgu. Nie dam rady? Jeśli tak myślisz..

A Wy się szarpcie między sobą i bądźcie dumni.. Dumni z tego, że dziś wyrwaliście komuś 5%.. I naplujcie temu komuś w twarz jeszcze..

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IMMOEAST -14,49% 14,87 2010-04-22 16:29:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.